Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Præsenteres 3G iPhone den 9. juni?

Præsenteres 3G iPhone den 9. juni?

De seneste rygter fra branchen siger, at Apple afslører sin 3G iPhone d. 9. juni. Det mener i hvert fald flere analytikere.

I sidste uge var et af kodeordene fra flere analytikere, at mandag d. 9. juni er "iPhone"-dag. Her ventes topchef Steve Jobs, at annoncere den længe ventede og meget omtalte 3G iPhone.

Det er Citi-analytikerne Yeechang Lee og Richard Gardner, der spår, at Apple vil være klar med en 3G iPhone, når dette års World Wide Developer Conference finder sted i Las Vegas. De forventer i samme forbindelse, at Apple også vil præsentere en opdateret bærbar Mac samt en ny iPod. Hvis denne spådom passer, falder den sammen med tidligere rygter fra andre analytikere.

Det er ikke kun indmaden, der er ændret. Det lader også til at 3G-udgaven har et andet cover og generelt mindre størrelse.

Vi har efterhånden ikke tal på, hvor mange gange Apple er blevet spurgt om, hvornår de ville lancere 3G-udgaven, men det er ikke længe siden, at finanschefen udtalte "Apple har spændende nyheder på vej", men ville ikke fortælle mere.

Det er heller ikke længe siden, den italienske avis La Repubblica kunne fortælle, at de hungrende italienere allerede i juni vil kunne få en 3G iPhone. I modsætning til den nuværende udgave (der ikke fås i Italien), vil den nye ikke være operatørlåst.

Fra Belgiske medier forlyder det, at Apple ser frem til, at kunne tilbyde belgierne den kommende 3G iPhone via Belgiens tre største operatører Proximus, Mobistar og BASE.

Apple har på det seneste været åbne overfor en anden virksomhedsstrategi, i forbindelse med salget af iPhone og det lader til, at firmaet vil kunne tilbyde iPhone uden binding til et specielt abonnement.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Søren 28-04-2008 17:30:40

Jeg har også hørt et rygte med at Iphone får 5MP kamera, og videokamera? Passer dette? For så vil den jo slå Viewty ud, (bortset fra pris), :(

0 0

Om brug af cookies