Pressebilleder af OnePlus 7 Pro ude

For dem der ikke kan få nok nyheder om OnePlus 7 Pro, så er der nu sluppet pressebilleder ud.

Pressebilleder af OnePlus 7 Pro ude

Nu er pressebilleder af OnePlus’ kommende flagskib sluppet ud, delt af Twitter-tipsteren Ishan Agarwal. Billederne bekræfter tidligere lækkede billeder, ikke mindst det nye tredobbelte kamera.

Der er tale om to billeder: OnePlus 7 Pro i en traditionel Mirror Black og en utroligt lækker Nebula Blue. På billederne får man desuden et endnu bedre indtryk af den notch-fri skærm.

Der er efterhånden mange bud på hvordan de mange kameralinser skal placeres på bagsiden, men dette synes jeg er en af de flotteste implementeringer. Det bliver spændende at se det i virkeligheden. Kamera skulle angiveligt få 3x optisk zoom og ultra vidvinkel.

Billederne giver et langt bedre indtryk af telefonens nye buede 90Hz 6,7 tommer Quad HD AMOLED skærm.

OnePlus 7 Pro
Pressebillede af OnePlus 7 Pro i Nebula Blue. Foto: @ishanagarwal24
OnePlus 7 Pro
Pressebillede af OnePlus 7 Pro i Mirror black. Foto: @ishanagarwal24

OnePlus 7 event: 11 dage tilbage

OnePlus’ event for 7 og 7 Pro løber af stablen den 14. maj. Eventet starter klokken 17:00 dansk tid og kan streames. Vi skal nok dele et link til dette senere. Mobilsiden deltager i eventet og vil også dele nye informationer derfra.

Læs også: Billeder taget med OnePlus 7 viser kameraforbedringer

Mere om temaet

Siden vi publicerede denne fortælling er der kommet nyt i sagen. mobilsiden kørte videre med bolden. 2/5/2019 fortsatte vi fortællingen med fortællingen OnePlus 7 Pro kan snart forudbestilles i Collectors Edition – Forstættelsen om temaet kan læses her. Temaet er fortsat relevant. Klik her for de seneste nyheder..