Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Pressefotos af Samsungs tynde Galaxy A8 lækket

Pressefotos af Samsungs tynde Galaxy A8 lækket

Samsungs hidtil tyndeste smartphone, Galaxy A8, er dukket op på en lang række pressefotos, som afslører enhver krog af den ultratynde smartphone.

Nu kan du se Samsungs kommende Galaxy A8 i knivskarp kvalitet.
Nu kan du se Samsungs kommende Galaxy A8 i knivskarp kvalitet.

Samsung er lige på nippet til at offentliggøre sin hidtil tyndeste smartphone, der kun måler 5,9 mm i tykkelsen. Inden da dukker er et sæt officielle pressefotos op, som viser den kommende smartphone i A-serien frem fra alle ledder og kanter.

Det er den velkendte Twitter-bruger, OnLeaks, der igen er på banen med pressefotos af et kommende Samsung-produkt. Billedet viser Galaxy A8 frem fra alle vinkler: Forfra, bagfra, fra begge sider og top samt bund.

Læs også: Billeder af ultratynd Samsung Galaxy A8 lækket

Billedet bekræfter alle tidligere lækkede billeder af telefonen, hvor alt ser ud som tidligere afsløret. Nu kan du dog tjekke den stilfulde smartphone ud i væsentligt bedre kvalitet end førhen. Samsung vælger at tage det karakteristiske aluminiumsdesign fra de forrige Galaxy A-modeller og kombinere det designelementer fra Galaxy S6.

Du har stadig de skarpe kanter rundt om skærmen, men hjørnerne er væsentligt mere afrundede i stil med Galaxy S6.

Sådan ser det fulde billede ud af de forskellige pressefotos af Samsung Galaxy A8.
Sådan ser det fulde billede ud af de forskellige pressefotos af Samsung Galaxy A8.

Specifikationer, pris og lanceringsdato

Alle specifikationerne for Galaxy A8 har været kendt i en lille måneds tid nu i takt med at flere billeder og videoer er lækket af telefonen.

Derfor er det også ganske sikkert, at du får en 5,7” stor skærm med en Full HD-opløsning på 1080 x 1920 pixels. Det giver en pixeltæthed på 386 pixels per tomme. Der er blevet plads til den store skærm i et passende stort design, der måler 157,7 x 76,7 mm og altså har en tykkelse på kun 5,9 mm. Her er det kun de to smartphones, Oppo R5 og vivo X5 Max, der overgår Galaxy A8 i at være den tyndeste smartphone.

Inden i gemmer der sig en Snapdragon 615-processor, som består af 4 kraftige kerner med en høj hastighed på 1,7 GHz til at tage det tunge arbejde samt 4 øvrige kerner, der kører i et lavere tempo på 1,0 GHz til de lettere opgaver. Der sidder også 2 GB RAM og 16 GB intern lagerplads indeni, som du kan udvide med et eksternt microSD-kort.

Læs også: Ultratynd Samsung Galaxy A8 fanget på video

Bag på sidder der et 16 megapixel kamera, som får følgeskab af 5 megapixels foran. Galaxy A8 introducerer som den første smartphone i serien en fingeraftrykslæser, som sædvanen tro bliver placeret på Home-knappen under skærmen.

Selv om Samsung Galaxy A8 konkurrerer om titlen som den tyndeste smartphone, er der alligevel blevet plads til at større batteri end på topmodellen Galaxy S6. Heri gemmer der sig et batteri med en kapacitet på 3.050 mAh, som er en smule mere end de 2.550 mAh i Galaxy S6.

Da en video af telefonen dukkede op for to uger siden, var det kun prisen og en lanceringdato, der manglede. Disse to manglende oplysninger er nu også hjemme. OnLeaks kan på sin hjemmeside afsløre, at Galaxy A8 allerede får debut i Kina om fire dage: Fredag den 17. juli.

Prisen bliver på 489 euro svarende til 3.649 danske kroner. Hvornår og om den lander i de danske butikshylder, vides endnu ikke.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies