Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Pressemeddelelse: Mobilpriser.dk tager afstand fra prisaftaler

Pressemeddelelse: Mobilpriser.dk tager afstand fra prisaftaler

Prisdatabasen Mobilpriser.dk afbryder samarbejde med forhandler efter formodning om prisaftaler.

IT-branchebladet CRN (Computer Reseller News) er i dag udkommet med en artikel om et muligt kartel blandt nogle forhandlere på Mobilpriser.dk (www.mobilpriser.dk).

På baggrund af artiklen har Konkurrencestyrelsen i morges foretaget razziaer hos mobilforhandlere landet over. CRN er i besiddelse af en mail fra en navngiven forhandler, der opfordrer andre forhandlere til at justere priserne på en bestemt måde.

Mobile Media Scandinavia, der står bag Mobilpriser.dk, vil gerne understrege at vi ikke på nogen måde, har haft kendskab til eventuelle prisaftaler på siden. Det er desuden noget som vi tager kraftigt afstand fra.

Derfor har vi netop nu meddelt den navngivne forhandler, at hans samarbejde med Mobilpriser.dk, er sat i bero, indtil Konkurrencestyrelsen har færdiggjort deres undersøgelser. Forhandlerens priser optræder i denne periode ikke på Mobilpriser.dk

- ”Dokumentationen der ligger til grund for CRN’s artikel samt det faktum at Konkurrencestyrelsen har reageret, gør, at vi ikke mener der aktuelt kan samarbejdes med den pågældende forhandler”, siger John G. Pedersen, chefredaktør på Mobilpriser.dk

Mobilpriser.dk’s formål er, at forbrugerne skal kunne sammenligne priser på mobiltelefoner fra forhandlere fra hele landet. Alle der sælger mobiltelefoner og teleudstyr kan blive oprettet i databasen.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies