Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Preview af Windows 10 til telefoner i slutningen af januar

Preview af Windows 10 til telefoner i slutningen af januar

Microsoft gør klar til at udgive den næste store preview-version af Windows Phone i slutningen af januar.

Noget tyder på at vi snart får Windows 10 preview at se til Windows Phone. Microsoft er tilsyneladende ved at klargøre den næste store opdatering, forud for et pressemøde den 21. januar, hvor selskabet vil afsløre deres planer for Windows 10 til telefoner og tablets, skriver The Verge.

Ifølge kilder med indsigt i Microsofts planer, vil selskabet demonstrere flere features til Windows 10 til telefoner, herunder interface ændringer, der vil skubbe mobilesystemet tættere på desktop- og Xbox-udgaven.

Læs også: Samsung klar på flere Windows Phone-telefoner

Det næste mobile operativsystem skulle angiveligt være en kombination af Windows Phone og Windows RT, og ifølge The Verge kan den nye sammenkogning blive navngivet den 21. januar.

Hos Neowin går man endda så langt som til at spekulere i, om Lumia Denim bliver den sidste store opdatering inden udrulningen af Windows 10 til telefoner.

Kilde, The VergeNeowin

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

carsten guldhammer 14-01-2015 08:13:48

Libijoe

spørger "hvordan de skulle kunne svare på det spørgsmål

MEGET ENKELT:

foprdi de selv i elgiganten påstod at de havde en microsoft man gående derude, derfor må man ANTAGE at HAN i det mindste skulle kunne svare på hvad det frma han representere har i tankerne

1 0
welcomeinside 18-01-2015 19:50:46

Han er ikke ansat af microsoft (Hvis han var, stod han nok ikke I elgiganten??!!) man blot den i firmaet som elgiganten mener har relevant erfaring eller certificering/uddannelse til opgaven. Dog, selv om der skulle have forvildet sig en Microsoft medarbejder ned i elgangen (hvad han så end skulle lave der), ville han da ikke ane hvad udviklere, ledelse mv i USA render og har af interne estimater og deadlines. Det ville være lidt som at forvente at et menigt medlem af Socialdemokratiet ved hvilken dato Helle Thorning udskriver folketingsvalg, Det er ganske enkelt ikke engang sikkert at Microsoft selv ved det.

Når det er sagt, vil jeg give dig fuldstændig ret i at de i de fleste danske butikker ikke aner noget som helst om Windows phone. Jeg har været med flere venner ude og se på mobil, typisk fordi de har syntes min Lumia var ret fed. Kommentarer som "Jamen, skal du ikke hellere have iphone?" "Hvorfor al i verden vil du have Nokia?, se lige den her fra Samsung/apple/Sony etc" "Det styresystem er på vej ud, ingen bruger det rigtigt, så det ville være en dum investering" - Ja, faktisl får man på fornemmelsen at de får en langt højere provision på andre mærker. Her ud over, hvis jeg har insisteret på at se på dem, eksempelvis ved at fokusere på kameraet eller at sige det skal understøtte trådløs opladning og passe til min surface tablet, etc. så har de oftest giver salget videre til en kollega, og slet ikke virker særligt interesseret ia t sælge noget. Deres "Microsoft medarbejder" er typisk sådan ham der lige gider at google svaret på de spørgsmål man har, lade en prøve en funktionel demomodel, og evt selv nærlæse på kassen og virke en smulige interesseret i at selv kende svarerne på ens spørgsmål, hvor alle andre medarbejdere virker som om det trækker 10% af deres løn hver gang der bliver solgt en Lumia.

1 3
carsten guldhammer 18-01-2015 20:31:37

det sagde de eller i elgiganten at han var

3 0
Shawn 15-01-2015 07:37:42

Med en Microsoft mand mener de nok at de har en medarbejder der er uddannet i MS produkter. Han kan jo ikke kende til stratetiske beslutninger. De har samme info som vi kan få.

1 2
Jonas 13-01-2015 14:32:00

Glæder mig. Har lige købt en lumia 830 (1995 kr. i Elgiganten). Windows Phone er ved sku ved at være et acceptabelt system. Synes stadig der mangler lidt hist og her. Blandt andet er "indstillinger" et scroll helvede. Det burde de simpelthen kunne gøre mere overskueligt. Synes også at app store er ved at komme med. Min sidste store anke var at Duolingo manglede (Self udover alle googles apps) men de kom med en windows app for en måned siden. Hardware og pris er nu meget godt skruet sammen. Er da stødt på at folk med en Samsung telefon har nævnt at kvaliteten føles enormt god. Ved nu ikke om det siger mere end Samsung end om Nokia.

4 0
ladjo 13-01-2015 14:08:14

Iflg. Microsoft skulle alle enheder som officielt kører WP8 få WP 10. Her ville jeg så gerne linke til artiklen som vist er bragt her på siden, men kan ikke lige finde den...

0 0
carsten guldhammer 13-01-2015 13:21:28

jeg var faktisk i elgigantes igår, og så på en nokia lumina 1520. og spurgte i den forbindelse om hvad og hvordan nu hvor windows 10 er på vej frem, men det kunne de ikke rigtigt svare på

2 1
Juthom 13-01-2015 22:03:12

Microsoft har meldt ud at alle WP 8 Lumia telefoner får Windows 10...

Det kunne medarbejderen selvfølgelig godt lige være opdateret på, men det er et lavpris varehus så jeg tror du forventer for meget. Jeg kan anbefale dig at følge Lumia's twitter hvis du har interesse i den slags :-)

2 0
Libijoe 13-01-2015 21:36:00

Hvordan i himlens navn skulle de svare på det spørgsmål?

1 2
BentEjlert 13-01-2015 10:11:23

https://www.youtube.com/watch?v=3kflY7iFrAs

0 0

Om brug af cookies