Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Print trådløst med din Nokia Nseries-mobil

Print trådløst med din Nokia Nseries-mobil

Nokia indleder nu et samarbejde med Sapio, som er udvikler af applikationsbaserede services til trådløse enheder. Samarbejdet giver nye, trådløse print-muligheder til Nseries-brugere.

Brugere, der har en N71, N73, N80 eller N93 kan få adgang til den nye trådløse printservice, så snart den træder i kraft.
Brugere, der har en N71, N73, N80 eller N93 kan få adgang til den nye trådløse printservice, så snart den træder i kraft.

Aftalen mellem Nokia og Sapio indbefatter, at Sapio skal udvikle og fremme Nokias mobile printservices i Norden – heriblandt Danmark.

Sapio skal identificere og samarbejde med interesserede serviceproviders i Finland, Norge, Sverige og Danmark om at opgradere deres infrastrukturer indenfor print. Målet er at kunne supportere og tilbyde direkte mobile printservices til Nokias N-series brugere.

Serviceproviderne, som er teleselskaber uden eget net, får således mulighed for at udvikle og introducere deres services i Nokias Nseries multimediemobiler hurtigt og nemt. Via trådløs integration af deres printerservices i Nokias Nseries mobiler, kan de derfor fremme og distribuere deres services under deres eget brand direkte i telefonerne.

For forbrugeren kommer den nye løsning til at betyde, at der hverken er brug for en computer eller en separat fotoprinter, når der skal printes billeder ud fra mobilen.

Brugere, der har en N71, N73, N80 eller N93 kan få adgang til de nye printservices, så snart det træder i kraft. Det eneste man skal gøre er at vælge de billeder, man vil have udskrevet, vælge den ønskede service provider og trykke ”bestil print”. Ordren bliver således behandlet af serviceprovideren, og de bestilte print vil blive afleveret til forbrugeren via mail eller til en aftalt forhandler, hvor billederne kan hentes.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies