Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Priserne ændres hos 3

Priserne ændres hos 3

Abonnementet 3Boost får ændret sin struktur. Der er både gode og dårlige nyheder til 3-kunderne.

Teleselskabet 3 har annonceret en ændring af abonnementet 3Boost der træder i kraft til 22. februar.

Gode og dårlige nyheder
Ændringen betyder, at 3 gør op med den noget kringlede takseringsform der betød, at man talte til 99 øre pr. minut de første tre minutter og dagen, hvorefter prisen var 59 øre pr. minut. Fremover er minutprisen hele vejen igennem 59 øre.

Normalt i markedet takseres opkald pr. sekund eller påbegyndt minut. Hos 3 har takseringsformen dog været afregning pr. påbegyndt ti sekunder men fremover er afregningen pr. påbegyndt minut. Dermed får kunderne altså i højere grad end før, lov til at betale mere for deres samtaler, specielt på korte opkald.

Den sidste dårlige nyhed er, at opkaldsafgiften sættes op fra 32 til 35 øre.

 - "Der er tale om en ændring af hele vores abonnementsstruktur. Årsagen til at vi ændrer til minuttaksering er, at vi har set det er trenden i markedet", siger 3's pressechef Stine Green Paulsen.

Selvom man i det hele kan se abonnementsændringerne, som en forringelse er fordelen dog, kunderne langt lettere kan udregne om 3's priser er gode eller dårlige i forhold til andre abonnementer på markedet.

Opsigelse er muligt

Kunder som berøres kan løses fra deres binding til teleselskabet, ved at opsige abonnementet senest den 5. februar 2009.

Opsigelsen vil træde i kraft den 22. februar.

Debat om emnet: Klik her...

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies