Prisfald på iPad 2: Nu til under 3.000 kroner

Lanceringen af ”The new iPad” giver forbrugerne bedre priser på iPad 2, den kan nu købes for under 3.000 kroner.

Prisfald på iPad 2: Nu til under 3.000 kroner

Tredje generation af iPad’s er netop præsenteret under navnet ”The new iPad”. Det betyder vanen tro også, at de eksisterende produkter falder i pris.

Så nu kommer der for alvor priskrig på tabletmarkedet, hvor mange forbrugere ofte har valgt andet end iPad’s, hvis de ikke har ville bruge mange penge på en sådan enhed.

– Læs testen af iPad 2

Lanceringen af ”the new iPad” betyder, at du fra i dag kan erhverve dig iPad 2 til priser fra kun 2.999 kroner i Apple Store, hvis du vælger 16 GB med Wi-Fi. Ønsker du i stedet modellen med 16 GB, Wi-Fi og 3G så koster denne 3.899 kroner.

Du kan også finde priser og forhandlere på iPad’s på Mobilpriser.dk, hvor du også kan finde iPad 2 med 3G/Wi-Fi eller kun Wi-Fi-modellen.

Læs også:
 – Her er forskellen mellem iPad 2 og ”The new iPad”
 – Apples iOS 5.1 kan nu hentes til iPhone og iPad
 – Kommer der en helt ny generation Apple produkter?

Flere nyheder i sagen

Siden vi bragte denne nyhed er der kommer nyt i sagen. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. 8/3/2012 stillede igen redaktiornen skarpt på temaet med artiklen; iPhoto til The new iPad virker på flere iOS-enhederKlik her for den påfølgende artikel.. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om temaet..