Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Priskrig: Nu falder MMS-priserne

Priskrig: Nu falder MMS-priserne

Slut med priser på 2-3 kroner for en mms-besked. Nu bevæger priserne sig endelig i nedadgående retning. Telmore lægger ud med 70 øre. CBB Mobil overvejer at følge efter.

En priskrig på mms (multimedie beskeder) er under opsejling.

Lavprisselskabet Telmore har netop sænket prisen til 70 øre, mod de sædvanlige 2-3 kroner. Prisnedsættelsen gælder til 31. august 2007.

- ”Vi ønsker, at afprøve om prisen på mms generelt er for høj, altså om det er det, der afholder kunderne for at bruge det”, siger adm. direktør i Telmore, Allan Christiansen, til Mobilsiden.dk

De seneste tal fra IT- og Telestyrelsen viser, at mens der i andet halvår 2006, blev der sendt 5 mia. sms-beskeder blev der kun sendt 15 mio. mms-beskeder. Teleselskaberne har altså et stort uudnyttet potentiale.

Alligevel vil Telmore-direktøren ikke love vedvarende lave mms-priser, når sommertilbudet udløber:
- ”Jeg kan ikke på forhånd love lavere priser. Men det er da klart, at hvis det viser sig kunderne pludselig sender markant flere mms’er fordi prisen er lavere, vil vi da overveje om den nuværende pris er rigtig”.

CBB Mobil: Vi overvejer at gå med

Da Mobilsiden.dk forelægger Telmores 70 øres-tilbud for konkurrenten CBB Mobil, lyder direktør Teddy Søgaard Petersen nærmest begejstret:
- ”Jeg vil straks undersøge, om vi kan gå med ned i pris. Det er et virkelig interessant træk af Telmore og bestemt ikke dumt”.

Søgaard Petersen mener dog 70 øre er for uambitiøst.
- ”Vil man virkelig teste om mms-prisen i dag er forkert, er 70 øre ikke nok. Jeg vil aldrig gå på 70 øre - vi skal længere ned”.

Telia, der med 27 procents markedsandel på mms, er landets største mms-udbyder, melder også om fokus på priserne:

- ”Vi overvåger hele tiden markedet og prisudviklingen. Lavere pris er naturligvis et af de parametre, vi kigger på”, siger Anders Monrad Rendtorff, kommunikations-direktør i Telia.

Han mener at alle teleselskaber har en fælles interesse i, at mms-markedet skal tage fart.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies