Priskrigen i gang på gamle iPhones – spar mindst 1.000 kroner

Teleselskaberne og telebutikkerne kæmper lige nu for, at få tømt lagrene for gamle iPhone-modeller, hvilket giver priskrig.

Priskrigen i gang på gamle iPhones – spar mindst 1.000 kroner

Går du og drømmer om en iPhone, men det ikke lige præcis skal være den nyeste model, så er det nu du for alvor skal holde øje – der kan nemlig være mange penge at spare.

Siden iPhone 5 blev præsenteret onsdag aften er priserne nogle steder faldet med op til 750 kroner. Apple har selv sat 8 GB versionen af iPhone 4 til 2.999 kroner på deres officielle hjemmeside.

– iPhone 4 til lige under 3.000 kroner

iPhone 4 med 8 GB hukommelse er nu den billigste model Apple har i deres sortiment, da iPhone 3GS jo som forventet udgik

Elgiganten er fulgt i Apples fodspor og tilbyder også iPhone 4 med 8 GB til 2.999 kroner uden abonnement.

Ifølge Mobilpriser.dk findes samme variant af iPhone også til 4.290 kroner uden abonnement hos Happii. Det er derfor en god idé at holde godt øje med priserne. Der er virkelig penge at hente – 1.291 kroner i dette tilfælde på samme model. Hvilket næsten er samme pris, som Elgiganten sælger iPhone 4S 16 GB versionen til, ifølge Mobilpriser.dk.

Derfor er et godt råd altid, at holde godt øje og hellere tjekke en gang for meget, end én gang for lidt.

Det samme gælder, hvis du vil købe din gamle model med abonnement, for teleselskaberne har også stor forskel på priserne.

Det sidste nye i sagen

Redaktionen følger op med den seneste udvikling i sagen. mobilsiden gik et skridt videre. 14/9/2012 fulgte redaktionen op med nyheden; Kan du se forskel på iPhone 4S og iPhone 5? – Forstættelsen i sagen kan læses her. Vi følger op på emnet. Se seneste nyt her.