Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Prisma fikser serverproblemer - baner vej for ny feature

Prisma fikser serverproblemer - baner vej for ny feature

Billedredigeringsappen Prisma har døjet med store serverproblemer, men en løsning er lige om hjørnet, og det er en ny funktion også.

Der er ikke mere end et par dage siden, at vi kunne fortælle, at den meget populære billedredigeringsapp Prisma, der længe har haft succes på iOS, nu endelig også er kommet til Android.

Men den store efterspørgsel efter at afprøve alle de flotte og sjove filtre, har samtidigt gjort appen utrolig langsom, og til tider, umulig at bruge. Prismas servere har slet ikke kunnet følge med den store belastning, og det har altså skabt problemer hos brugerne.

Flere gange er jeg også selv blevet mødt at beskeden “serverne er belastede, prøv igen senere”, og det er ærgerligt for en app, der ellers har et kæmpe potentiale.

Se også: Prisma nu til Android: Forvandl dine fotos til malerier

Prisma har da også selv erkendt denne udfordring, og de har på højtryk arbejdet for at løse problemerne, og det tyder på, at de ikke er langt fra en løsning.

I et svar til siden Phandroid forklarer Prisma, at de meget gerne skulle have løst problemerne med de belastede servere inden for et par dage, hvilket er rigtig godt nyt for de mange millioner af brugere, appen allerede råder over.

Videoredigering på vej

Men det er ikke kun på grund af problemerne med billedredigering, at de arbejder på deres servere. Løsningen af overbelastningen kan nemlig bane vejen for en ny funktion i Prisma.

Prisma er ifølge medstifter Alexey Moiseenkov på vej med videoredigering i appen, så du på samme måde som med billederne, kan få nogle flotte visuelle effekter på dine optagelser. Det skriver Bloomberg.

Hvis alt går efter planen, med serverudfordringerne bl.a., så får vi mulighed for at redigere videoer med Prisma inden for de næste par uger, fortæller Moiseenkov.

Se også: Microsoft Pix vil tage kampen op mod Apples kamera-app

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies