Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Prisma forvandler dine fotos - Artisto gør det med video

Prisma forvandler dine fotos - Artisto gør det med video

Artisto er appen, der forvandler dine videooptagelser til kunstneriske animerede film, på samme måde som Prisma gør det med billeder.

Foto: Artisto

Hvis du er blevet glad for billedredigeringsappen Prisma, der forvandler dine billeder om til kunstneriske illustrationer, så vil du måske også synes om appen Artisto, der i alt sin enkelthed gør det samme - bare med videoer.

Med Artisto kan du, ligesom med Pisma, vælge forskellige illustrative filtre, der giver dine optagelser et helt nyt look, og kan skabe alt fra en spøjs sort/hvid-agtig film til noget der mest af alt ligner en tegnefilm.

Appen, der er ude nu til både Android og iOS, er ret nem og intuitiv at bruge, og modsat Prisma, der tit tager lang tid om at redigere et foto, så er Artisto umådelig hurtig til at lægge filteret over din video, og det ser i langt de fleste tilfælde helt udmærket ud.

Se også: Prisma nu til Android: Forvandl dine fotos til malerier

Der, hvor Artisto dog kommer til kort, er ved kun at tillade redigeringer af optagelser skudt med appen. Det vil sige, at du ikke kan bruge appen på dine eksisterende videoer, og ja det er lidt synd.

Men ideen er rigtig god, og kan de udvikle den noget mere og bl.a. indføre muligheden for at redigere lokale filer, så ville appen også ligge til en topkarakter.

Som det dog er lige nu, så skal du altså aktivt vide, hvornår du vil lave en film med Artisto og filme direkte med appen, i stedet for at kunne gå hjem og redigere den optagede video bagefter.

Læs også: Prisma fikser serverproblemer - baner vej for ny feature

Som nævnt, så minder Artisto rigtig meget om den populære app Prisma, og snart kan det være, de får endnu flere ens funktioner. Prismas medstifter Alexey Moiseenkov fortalte nemlig forleden i et interview, at muligheden for at kunne redigere video er på vej, og kan lande som en opdatering inden for et par uger.

Det bliver spændende at se og prøve videofunktionen, og med det vi i forvejen kender til appen, så skal det nok blive godt. I mellemtiden kan du jo prøve kræfter med Artisto, der kan hentes nu i App Store og Google Play Butikken.

Se: Microsoft Pix vil tage kampen op mod Apples kamera-app

Herunder ses et par eksempler på optagelser redigeret af Artisto.
Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies