Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Pristjek: Erhverv kan spare mange penge på mobilregningen

Pristjek: Erhverv kan spare mange penge på mobilregningen

Et par timer med lommeregneren kan være en god investering for virksomheden. De store teleselskaber er typisk de dyreste.

Et pristjek Mobilsiden.dk har udført viser, at specielt mindre virksomheder kan spare mange penge på telefonregningen, hvis blot de tænker sig om.

De små selskaber
Den billigste blandt de små selskaber findes på Sonofons mobilnet. Bibob Erhverv kom ud med 246,68 kroner om måneden, mens CBB Mobil Erhverv ender på 409,58 kroner.

På TDC's net, er Happii Erhverv billigst med 328,80 kroner, mens M1 slutter på 390,32 kroner. Telmore har opkaldsafgift, og er derfor lidt vanskeligere at beregne korrekt, men umiddelbart ender vi omkring 378 kroner.

<strong>Forbruget til beregningen i artiklen:</strong><br />Månedsforbrug på 440 minutter, 308 SMS-beskeder, 17 MB data og 73 opkald.
Forbruget til beregningen i artiklen:
Månedsforbrug på 440 minutter, 308 SMS-beskeder, 17 MB data og 73 opkald.

Hovedselskaberne er dyrere

Hos henholdsvis TDC, Sonofon og Telia, er regningen generelt større. TDC Mobilflex Let ender i 404,40 kroner, mens Mobildeal fra Sonofon koster 411,60 kroner, og Telia Business On slutter lige omkring 600 kroner.

Lidt firkantet sagt, er der godt 353 kroner at spare per måned ved, at skifte fra Telia til Bibob, med det aktuelle forbrugsmønster.

<strong>Tre teletips:</strong><ul><li>Lad dig ikke fange af pakkeløsninger fra selskaberne. Pakker er til for at tjene penge - for teleselskabet. Regn dem grundigt efter</li><li>Vær bevist om dit forbrug. Har du mange interne opkald? Bruger du meget data? osv.</li><li>Undlad at binde dig til en teleaftale i mere end seks måneder. Det som er billigst i dag, er måske uinteressant om få måneder</li></ul>
Tre teletips:
  • Lad dig ikke fange af pakkeløsninger fra selskaberne. Pakker er til for at tjene penge - for teleselskabet. Regn dem grundigt efter
  • Vær bevist om dit forbrug. Har du mange interne opkald? Bruger du meget data? osv.
  • Undlad at binde dig til en teleaftale i mere end seks måneder. Det som er billigst i dag, er måske uinteressant om få måneder

Pas på...

Pristjekket vi har lavet, er yderst uvidenskabeligt da alle forbrugsmønstre er forskellige. Men det viser med tydelighed, at tungen skal holdes lige i munden for, at navigere korrekt i telemarkedet.

F.eks. kan Mobildeal fra Sonofon være en god løsning hvis virksomheden har mange interne omkald. Mobildeal indeholder nemlig 1.000 minutters gratis opkald per måned fra hver mobiltelefon i aftalen, når der ringes internt i gruppen - ligesom alle også har fri sms.

Hos CBB Erhverv er der gratis opkald til alle CBB numre og Telia har en billig datapakke, der kan vende det samlede billede markant, hvis dataforbruget er ekstremt højt.

Med andre ord. Det er frem med lommeregneren, de gamle regninger og betingelserne. Men investeres et par timer i udregningerne, kan der være rigtig mange penge at spare.

Alle priser er ex. moms.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies