Pristjek: Her er den billigste HTC HD2

Vi har lavet et pristjek for at finde den billigste HTC HD2 både med og uden abonnement.

Pristjek: Her er den billigste HTC HD2

Langt de fleste anmeldere er enige om, at HTC HD2 er den vildeste mobiltelefon på markedet denne vinter.

Prisportalen Mobilpriser.dk har været på prisjagt, for at finde ud af, hvor du billigst kan købe denne topmodel.

Betingelserne for pristjek: Priserne er fundet tirsdag den 8. december 2009. Der er søgt efter den samlede pris i bindingsperioden på seks måneder – eller den billigste pris uden abonnement inkl. porto. Der er ikke taget hensyn til udsolgte varer.

Telia vinder med abonnement

Blandt mobiloperatørerne som har produktet på hylderne, er Telia prisvinder med 4.326,50 kr (i bindingsperioden). Prisen forudsætter binding i seks måneder til abonnementet Xpress 1.0.

Teleselskabet Call me er lige i hælene med 4.484 kroner (i bindingsperioden). Hos Call me hedder abonnementet Surf’n’call 199 og forudsætter også seks måneders binding.

Billigst uden abonnement

Ønsker du en HTC HD2 helt uden abonnement og bindinger, skal du have fat i Telmore. Prisen er her 4.199 kroner.

Nummer to er Happii som ifølge Mobilpriser.dk har HD2 til 4.525 kroner.

Priserne er hos begge forhandlere inkl. fragt og porto.

TDC: HD2 er niche

Landets største teleselskab TDC er ikke med i pristjekket, da de ikke har HD2 i butikkerne. Mobilen forhandles kun gennem TDC Erhverv.

– “Vi ikke sælger HTC HD2 i vores butikker eller online til private. Vi har vurderet, at HTC HD2 var for meget et nicheprodukt i forhold til private”, lyder det fra Rune Fick Hansen, presserådgiver i TDC.

Konkurrenten Telenor forhandler derimod HTC HD2 – dog kun mod bestilling.

– “Det er en såkaldt bestillingsvare hvor man i sin lokale butik kan få den bestilt hjem. Lige nu er leveringstiden cirka 8 dage”, siger Rikke Juul Hansen, kommunikationsrådgiver i Telenor.

Læs også:
 – Stor test af HTC HD2
 – Video: Oplev testen af HD2

Video: Interview med HTC om HD2

Mere til sagen

Emnet er stadig relevant. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 12/11/2009 gik redaktionen videre og fulgte op med en artikel der omhandler Status: Fastnet dør – fortsat flere mobiler end danskereKlik her for den efterfølgende artikel.. Temaet er stadig aktuelt. Klik her for at læse seneste nyt..