Produktionen af nye iPhones med Force Touch er begyndt

Første produktion af den næste iPhone 6s og iPhone 6s Plus er sat i gang, som begge bliver udstyret med Force Touch-berøringsteknologien.

Produktionen af nye iPhones med Force Touch er begyndt

Apple begynder nu produktionen af næste generations iPhone samt Plus-varianten. Det beretter Bloomberg om, som har snakket med personer bekendte med sagen.

Læs også: iPhone 6s får samme stærke aluminium som Apple Watch

Som forventet bliver de to skærmstørrelser på 4,7” og 5,5” bibeholdt, som med andre ord vil sige, at der kommer en iPhone 6s og iPhone 6s Plus.

Den helt store nyhed er, at Apple gør brug af den relativt nye Force Touch-teknologi, som er en komponent, der ligger ved skærmpanelet.

Force Touch består af sensorer rundt om skærmen, der kan måle mængden af tryk, der påføres skærmen, og det kan omsættes til et tryk, der i iOS-styresystemet behandles anderledes end et normalt skærmtryk. I det populære Apple Watch og i den lille og tynde MacBook gør Apple allerede brug af Force Touch, og nu når teknologien storsællerten iPhone.

Læs også: iOS 9 lader dig blokere reklamer og popups

Oprindeligt lød det, at det kun ville være den store iPhone 6s Plus, der ville blive udstyret med Force Touch, men de seneste rygter fra Bloomberg peger derimod på, at det bliver begge iPhones, der får teknologien.

Lancering om få måneder

Hvis den første produktion af de to nye iPhones går problemfrit, ventes Apple at skrue op for tempoet allerede næste måned, lyder det.

Der er formentlig også brug for mange millioner af iPhones for at immødekomme den altid store efterspørgsel, når Apple ventes at løfte sløret for næste generation ved en event til september sammen med en færdig udgave af iOS 9, der betatestes for tiden

Sidste tilføjelse til sagen

Siden vi bragte denne nyhed er der kommer nyt i sagen. mobilsiden gik et skridt videre. 19/6/2015 gik vi videre med et indlæg om DXO One – Tag superfotos med din iPhoneKlik her for den påfølgende artikel.. Se også seneste nyt om emnet her..