Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Project Ara: endnu et kig bag facaden

Project Ara: endnu et kig bag facaden

Se et seks minutters langt indslag med holdet bag Project Ara, hvor der blandt andet snakkes om den stramme tidsplan, de er underlagt.


Folkene på The Verge har taget en snak med den nuværende leder for Project Ara, Paul Eremenko. I videoen får man endnu et blik bag facaden på holdet, der står for at lave teknologien bag den modulopbyggede smartphone, der skal revolutionere den måde vi opfatter mobiltelefonen.

Google modulopbyggede telefon lanceres i januar 2015

I videoen forklarer Paul blandt andet, at en modulopbygget telefon nødvendigvis vil være en smule større, og have en lidt dårligere batteritid end en normal telefon idet alle komponenter ikke kan samles på et kredsløb. Han er dog ikke i tvivl om, at fordelene i den grad overstiger ulemperne.

Project Ara: tidlig prototype fremvist på video med mange nye detaljer

ATAP (Advanced Technology and Products) holdet som Paul står i front for, skal ende med at bygge en fungerende enhed, som er lidt mere end en prototype indenfor en relativ stram tidsplan på blot to år - hvoraf det ene år er gået. Ydermere skal holdet indenfor det kommende år bevise, at Project Ara kan realiseres, hvilket også kræver en kritisk mængde af hardware producenter til modulerne, samt en potentiel kundebase som i første omgang er de 5 milliarder mennesker, som i dag ikke har en mobiltelefon.

Kilde: Phandroid

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies