Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Prøv Apple Watch, Oculus Rift og Google Glass i morgen

Prøv Apple Watch, Oculus Rift og Google Glass i morgen

Har du prøvet den vilde virtual reality-teknologi, hvor du lever dig fuldstændigt ind i spillene, eller Google Glass-brillen? Hvis ikke, så har du chancen i morgen.

Det er i Ridehuset i Aarhus, at du kan prøve de mange spændende wearables.
Det er i Ridehuset i Aarhus, at du kan prøve de mange spændende wearables.

I morgen, torsdag den 4. juni, kan du ganske gratis prøve kræfter med de særlige virtual reality-briller, Oculus Rift fra Oculus VR og Gear VR fra Samsung og førnævnte.

Det er i Ridehuset i Aarhus, hvor du kan prøve en masse sjove gadgets som en del af Internet Week Denmark, der i denne uge er i fuld gang. Det er de lokale spiludviklere, Kanda, der medbringer Samsungs brille, mens Creative Vikings ankommer med blandt andet Oculus Rift.

Læs også: Oculus Rift-brillen lander i butikshylderne næste år

Google Glass-brillen, som med en lille linse forstørrer et billede op i dit synsfelt, er også at finde, lige som du kan flyve med droner og prøve robotter.

Softwareudviklerne har flere interessante wearables med. Du kan nemlig også finde et Moto 360- og Apple Watch-ur senere på aftenen, hvor sidstnævnte endnu ikke kan købes her i Danmark.

Programmet for i morgen

Morgendagens program er ifølge Facebook-siden spredt ud over hele dagen, så du har en chance for at opleve i hvert fald nogle af de spændende gadgets:

  • 10 - 20: RadarTable, DJ-musik-mix-installation, CAVI Center
  • 10 - 20: Digitale Bydele - se hvordan vi som borgere kan være aktive i byudviklingen
  • 12 - 21: Coding Pirates - kom og leg med robotter, byg din egen med Kodepiraterne
  • 12 - 18: Runerod, Scratch, Design af spil & video, e-skolermidt - prøv de nemt tilgængelige værktøjer og kod dit eget spil
  • 12 - 18: CO2-beregner, VIA University College - kan du måle din sandwichs CO2
  • 17 - 19: Demo af droner - flyvende robotter over os! Kom og flyv med
  • 19 - 21: Wearables, Creative Vikings - Apple Watch til de voksne, Oculus Rift og Virtual Reality til dem der aldrig bliver voksne.
  • 19 - 21: Gaming. Spilverden kan mere end blot underholde. Spændende oplæg om spil i alle aspekter af hverdagen. Og er computerspil farlige eller fantastiske? Giv din mening til kende!

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies