Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Prøv en ny internet-browser på Android-mobilen

Prøv en ny internet-browser på Android-mobilen

Opera, der står bag de populære mobilbrowsere, har frigivet deres nyeste version i Android Marked.

Synes du browseren i Android-mobilen ikke er helt optimal, er det nu muligt at prøve en anden.

Opera har nu lagt Opera Mobile 10.1 beta ud til gratis download i Android Marked.

Blandt nyhederne er, at websider i Opera Mobile åbnes hurtigere end tilfældet er på tilsvarende browsere. Også flydende scroll og zoom nævnes på fordelslisten.

Brugerne skulle også opleve hurtigere indlæsning på langsomme netværk. Dette hænger sammen med funktionen Opera Turbo, som komprimerer datatrafikken med op til 80 procent.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Bjørn 09-11-2010 19:40:43

Har prøvet at installere Opera Mobile 10.1, men det crasher hver gang jeg prøver at åbne programmet, jeg når ikke videre end til første loadscreen før den hopper ud igen. Så har afinstalleret igen og venter på den kommer ud af beta.

Men altså, der er mange fine alternative browsere, Opera Mobile er bare den sidst ankomne.

P.t. bruger jeg selv Skyfire til Android som der er blevet snakket meget om da den fornylig kom til iPhone pga. dens flash til html5 konvertering. Udover dette er det altså en super hurtig og brugervenlig browser som jeg foretrækker over stock android browseren.

Har også prøvet Dolphin HD browser som også er udmærket til nyere telefoner, men den kører for langsomt på min HTC Hero.

0 0
09-11-2010 20:29:56

Jeg har samme på problem på min Desire.

Så jeg vil følge dit tip og prøve skyfire

0 0
Cebastian 09-11-2010 15:40:27

Jeg bruger allerede Opera, og jeg tror bl.a. at den er så hurtig (set i forhold til standard browser på htc), er fordi den ikke loader flash. Min gør i hvert fald ikke, jeg ved ikke lige om det er noget man kan fikse. Men jeg har ikke tit brug for flash. Og det går lynhurtigt! :D
Jeg glæder mig til de laver en, specifikt til smartphones, da mini også bruges af almindelige mobiler (som jeg har forstået det). :)

0 0

Om brug af cookies