Prøv Telenors data-netværk gratis fra i dag

Telenor udleverer fra i dag gratis SIM-kort med 200 MB data så alle kan opleve deres datadækning som de selv mener er danmarks bedste.

Prøv Telenors data-netværk gratis fra i dag

Sammenlægningen af Telias og Telenors 3G netværk har været undervejs længe, nu udestår kun dele af Københavnsområdet før hele Danmarks Telia og Telenor kunder har fået en forbedret 3G oplevelse.

Dette ønsker Telenor at skrive med stort og opfordrer derfor alle mobilbrugere til at afprøve det nye netværk – ganske gratis. Fra og med i dag kan man i en af Telenors butikker, online eller gennem kundeservice, registrere sig og få et gratis sim-kort med et data-abonnement på 200 MB kvit og frit, uanset om man er Telenor kunde eller ej.

På et pressemøde i går, fortalte direktør Marek Slacik, at “vi er så overbeviste om kvaliteten af netværket, at vi gerne vil invitere alle til selv at opleve det.”

SIM-kortet kan sættes i en tablet hvorefter kan kan surfe løs på Telenors regning – i hvert fald indtil man har overført 200 MB. Man kan herefter tilkøbe yderligere 200 MB for 19,- kroner hvis man ønsker det, alternativt bliver der ikke trukket nogen penge og datahastigheden sænkes til 64 kbit/sek.

Lige nu er siden ikke tilgængelig, men Telenor lover at man i løbet af i dag kan registrere sig og bestille et grats SIM-kort her.

Efterfølgende nyt

Siden vi bragte denne nyhed er der kommer nyt i sagen. mobilsiden kunne ikke lade være. 18/3/2014 pustede redaktionen nyt liv til historien med en artikel omkring temaet Telenor hjælper når mobilkatastrofen rammer – Den videre historie om temaet finder du her. Og der er sket meget siden. Klik her for at læse seneste nyt om temaet..