Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Prøvekør Volvo XC90 med Google Cardboard

Prøvekør Volvo XC90 med Google Cardboard

Med Google Cardboard og en Android applikation fra Volvo, kan du komme ind i kabinen på bilen og se hvordan den opleves i al slags vejr.

Ved sidste sommers Google I/O var der nogle interessante emner, blandt andet Google Cardboard som basalt set ikke er andet end et stykke pap om simpel optik der omdanner din telefon til et VR-display.

- Google Cardboard: Prøv virtual reality for en 20'er

Det er ikke meget vi har set til Google Cardboard indtil videre, men nu har Volvo meldt sig på banen og giver dig med det simple stykke pap, mulighed for at få en prøvetur i deres XC90 model.

Volvo sender sorte pap-bokse med Volvo logo ud som marketings-værktøj (dog ikke her i Danmark ser det ud til - endnu). Den kan sættes op med en Android applikation som placerer dig direkte i kabinen på Volvo XC90 (iOS version på vej). Her kan man se hvordan det er at køre i bilen i forskellige landskaber og under forskellige vejrforhold, alt sammen uden at skulle besøge en forhandler.

Selv om oplevelsen selvfølgelig mangler en masse detaljer og opløsningen ikke er fantastisk, så er ideen ganske sjov. Ud af en lignende tangent kunne man forestille sig at se det hus man er interesseret i ved at hente en lignende applikation til telefonen og benytte Google Cardbox, der er trods alt ikke tale om andet end cirka tyve kroner i materialer og en smartphone som alle render rundt med.

Kilde: Phandroid


Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Dan 19-02-2015 14:40:16

Kan ikke finde Volvo sælger cardboard ... tilgængelig på alphageek.dk

0 0

Om brug af cookies