Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Pushbullet-appen understøtter nu komplette SMS-samtaler

Pushbullet-appen understøtter nu komplette SMS-samtaler

Med den populære Android-app, Pushbullet, kan du nu føre SMS-samtaler direkte fra din computer med synkronisering af hele din SMS-indbakke.

Med Pushbullet kan du nu føre alle SMS-samtaler direkte fra din computer.
Med Pushbullet kan du nu føre alle SMS-samtaler direkte fra din computer.

Pushbullet fungerer nu som en platform og oversigt over alle dine SMS-beskeder og -samtaler, så du helt ubesværet kan sende beskeder direkte fra din computer.

Appen synkroniserer nemlig alle beskeder fra din SMS-indbakke gennem udvidelsen til browserne Google Chrome, Firefox, Safari og Opera samt programmerne til Windows og Mac.

Læs også: Pushbullet introducerer nyt design og samtaler

Med Pushbullet har du over en længere periode kunne besvare tekstbeskeder direkte fra dine synkroniserede notifikationer over computeren, men nu understøttes en fuld SMS-oplevelse. Det betyder, at du i menuen ”SMS” i Pushbullet på de mange platforme får en fuld indbakke at skue over og muligheden for at sende sende SMS'er i hver samtale samt sende SMS'er til nye kontakter eller telefonnumre.

Det er med andre ord din SMS-app, der er flyttet med over til den platform, du ellers arbejder på. En opdatering er ude til alle platforme, og så er du helt automatisk klar til at SMS'e fra din computer via telefonnummeret tilknyttet smartphonen.

Sådan ser SMS-indbakken ud gennem Pushbullet til din browser.
Sådan ser SMS-indbakken ud gennem Pushbullet til din browser.

Helt nyt design introduceret for nyligt

Opdateringen er den seneste blandt mange, hvor funktionaliteten og brugeroplevelsen er forøget gevaldigt. For kun to uger siden introducerede Pushbullet-teamet et helt nyt design til appen og opdaterede brugerfladen til at være bygget op omkring samtalevisninger af dine notifikationer, noter, sendte filer med mere.

Foruden synkronisering af dine SMS-beskeder rummer Pushbullet også over flere andre smarte funktioner. Pushbullet er i stand til at spejle alle dine modtagne notifikationer fra din Android-telefon over til dine andre platforme, så du altid kan se, hvad der får din telefon til at bippe uden at skulle hive den op af lommen.

Læs også: Portal: Filer fra PC til Android - nemt og hurtigt [TIP]

Hvis du er i besiddelse af flere Android-produkter, kan Pushbullet også synkronisere dine notifikationer på tværs af disse, så du får samme oplevelse på alle af dine Android-produkter.

En anden smart funktion er muligheden for let at sende noter, bileder, videoer, links og alle andre tænkelige filer lynhurtigt til og fra dine forskellige enheder. Hvis du eksempelvis vil flytte nogle billeder over til din PC, kræver det kun få klik ved at dele disse med Pushbullet appen – og så åbner de på dine andre enheder.

Læs også: Få nye artikler som notifikationer med Pushbullets kanaler [TIP]

Sidst, men ikke mindst, kan du bruge Pushbullet til at følge nyhedssider og andre hjemmesider som en slags RSS-læser. Hver gang der udgives nye artikler får du straks en notifikation om dette, så du kan nemt kan følge med i, hvad der udgives. Mobilsiden er blandt de hjemmesider, der understøtter dette.

Du kan ganske gratis downloade Pushbullet til de mange forskellige platforme her.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies