Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Pushbullet introducerer nyt design og samtaler

Pushbullet introducerer nyt design og samtaler

Appen, Pushbullet, hvor du let kan dele filer på tværs af dine enheder og synkronisere notifikationer, er opdateret med nyt design og smarte funktioner.

Pushbullet virker på tværs af mange styresystemer og browsere: Android, iOS, OS X, Windows, Chrome, Firefox, Opera og Safari.
Pushbullet virker på tværs af mange styresystemer og browsere: Android, iOS, OS X, Windows, Chrome, Firefox, Opera og Safari.

Den populære Android-app, Pushbullet, har fået en ordentlig ansigtsløftning og et væld af nye, smarte funktioner.

Pushbullet tjener flere forskellige formål, der giver en helstøbt integration på tværs af dine Android-smartphones og -tablets samt dine computere.

Læs også: Portal: Filer fra PC til Android - nemt og hurtigt [TIP]

Mest kendt er Pushbullet formentlig for at spejle dine indkomne notifikationer over på dine andre enheder og din computer, så du ikke har brug for at kigge på din Android-enhed. Den kan også let dele filer på tværs af dine enheder. Med ganske få klik kan du overføre billeder - store som små - eller hvad som helst andet lynhurtigt til din computer og omvendt, lige som du også kan skrive noter.

Send beskeder direkte gennem Pushbullet

Nu får Pushbullet endnu en smart funktion. Den fungerer nu også som beskedtjeneste mellem dig og andre personer, du kender, som benytter Pushbullet. Den gør det derfor legende let at overføre store filer på få sekunder til en bekendt, hvor du ikke begrænses af MMS-teknologien eller besværlige fildelingssider.

Læs også: Få nye artikler som notifikationer med Pushbullets kanaler [TIP]

Den nye beskedtjeneste i Pushbullet ligger i Android-appen i sit eget menupunkt, ”Friends”. Ved at trykke på ”Del”-ikonet i andre apps kan du også lynhurtigt vælge en person at dele med. Det samme gælder på Windows- og OS X, hvor Pushbullet også er opdateret til at understøtte den nye funktion.

Opdateret design over dine pushes

Hele Pushbullet-appen til Android og iOS har samtidig fået et ordentligt ansigtsløft. Det gælder især i oversigten over dine pushes, som du har sendt og modtaget fra dig selv. Her ses de forskellige pushes nu i en samtalevisning som var det en SMS-samtale – præcis lige som den nye ”Friends”-funktion.

Læs også: Ny funktion: Besvar dine SMS'er fra PC’en [TIP]

Lige så er oversigten over pushes fra sider, du følger – eksempelvis Mobilsiden – opdateret, sådan at de også vises i en lignende samtalevisning, som gør det væsentligt mere overskueligt end tidligere.

De fulde ændringer for Pushbullet lyder som følger:

  • Pushes er organiseret for at gøre ting lettere at finde
  • Det kræver færre tryk at ”pushe” og er langt mere pålideligt
  • Fuld understøttelse for beskeder over alt som en udvidelse til ”pushing” af filer
  • Træk-og-slip flere filer på webudgaven, Windows-appen og browser-udvidelsen for at pushe dem
  • Chat-hoveder i Windows-appen
  • Send SMS'er fra Pushbullet-hjemmesiden
Pushbullet er ganske gratis og kan downloade til de mange forskellige platforme gennem den officielle hjemmeside.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies