Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Pushbullet introducerer Pro-udgave med ekstra funktioner

Pushbullet introducerer Pro-udgave med ekstra funktioner

Den populære app, Pushbullet, der spejler notifikationer og lader dig dele filer på tværs af enheder, lanceres i en valgfri betalingsudgave kaldet Pro.

Foto: pushbullet.com

Pushbullet har gennem det sidste års tid fået tilføjet den ene smarte funktion efter den anden, og alligevel har appen/programmet været ganske gratis at benytte.

Men hvordan har folkene bag Pushbullet så tjent penge? Svaret er, at det har de heller ikke. Først i dag med dagens udgivelse af Pushbullet Pro begynder udviklerne bag at gøre en forretning ud af den populære app.

Læs også: Pushbullet-appen optimeres til Android 6.0 Marshmallow

Pushbullet Pro er en betalingsudgave til de brugere, der ønsker et betale et lille beløb enten månedligt eller årligt for først og fremmest at støtte udviklingen af appen, men selvfølgelig også at få en række fordele i forhold til den hidtidige udgave, der forbliver gratis.

Foto: pushbullet.com

Forskellen mellem det normale Pushbullet og Pushbullet Pro, er at du kan sende filer op til 1 GB i størrelse modsat de normale 25 MB, lige som du kan opbevare op til 100 GB filer med din konto. Den gratis udgave lader dig kun opbevare 2 GB.

Hvis du bruger Pushbullet til at sende SMS’er eller beskeder gennem WhatsApp, Facebook osv. fra andre enheder, vil du hurtigt finde det nødvendigt at opgradere til Pushbullet Pro. Nu kan du med et gratis abonnement kun sende 100 beskeder om måneden, hvor du kan skrive et ubegrænset antal med Pushbullet Pro.

Læs også: Pushbullet-appen understøtter nu komplette SMS-samtaler

Til sidst flyttes to funktioner fra den gratis udgave af Pushbullet over til Pro-udgaven. Nu skal du betale for at kunne udføre handlinger på dine spejlede notifikationer. Et eksempel kan være, at du på din Windows-computer vil kunne trykke ”Minimer” eller ”Besvar” på en notifikation spejlet fra en Android-smartphone – det koster nu penge.

En anden smart funktion, som Pushbullet byder på, og som nu koster småpenge, er den universelle kopér/indsæt-funktion, hvor kopieret indhold fra en computer ligger i udklipsholderen på dine andre enheder og omvendt.

Læs også: Pushbullet introducerer nyt design og samtaler

Beløbet for Pushbullet Pro er $4,99 eller 35 kroner om måneden eller $39,99 om året svarende til 280 kroner, som vil bringe det månedlige beløb ned på 23 kroner.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies