Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Pushbullet klar med Beta-app til Windows

Pushbullet klar med Beta-app til Windows

Trådløse og automatisk overførsler fra Android-mobiler sker nemt via den nye Pushbullet-app til Windows.

Måske står computeren og samler støv på det gamle kontor, særligt fordi du alligevel skal have fat i mobilen, for ikke at gå glip af vigtige informationer, som dukker op derpå. 

Sagen er den, at du sagtens kan få alle dine Android-notifikationer skudt op på computeren, så du altså ikke går glip af noget, imens du traver løs på de gamle taster. Vi har endda tidligere vist hvordan i dette Tip: Få dine notifikationer skudt videre til browseren.

Nu med computer-app til formålet

Nu har drengene bag Chrome-udvidelsen “Pushbullet” lavet en dedikeret Windows-app til formålet, så der nu er plads til endnu større funktionalitet. Det skriver Pushbullet via AndroidPolice.

Det oplyses, at computeren efter installering af Beta’en, fungerer som enhver anden enhed. Det betyder derfor, at du kan sende indhold til computeren seperat. Siden at “Pushbullet” nu ikke blot er en del af Chrome-browseren, kan du højreklikke på filer, og vælge “Send med Pushbullet” så let som ingenting. Den velkendte fil-grænse på 25MB gælder dog stadig.

Beta-versionen af Pushbullet, som i kan downloades her, mangler endnu at mestre notifikationerne fra Android-mobilerne. Men det letter da filoverførsler betragteligt alligevel.

Kilde: Pushbullet via AndroidPolice

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies