Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Puzzlephone: endnu en modulopbygget telefon på vej

Puzzlephone: endnu en modulopbygget telefon på vej

Endnu en konkurrent til Project Ara og Vsenn, Puzzlephone vil også lave modulopbyggede telefoner, dog med lidt færre udskiftelige dele.

Fra Nokias hjemstavn, Espoo i Finland, er der der nye mobil kræfter der rører på sig, det er Puzzlephone som skal kæmpe mod Project Ara og Vsenn.
Formålet med denne modulopbyggede telefon er, som med alle andre, at være i stand til at bruge telefonen i længere tid takket være nye opgraderingsmuligheder, samt gøre det muligt at tilpasse telefonen efter behov.

- Vsenn vil konkurrere mod Project Ara

Puzzlephone er bygget af en hjerne (det primære elektronik og kamera), et hjerte (batteri og sekundær elektronik) og en rygrad (skærm, højttalere og formfaktor). Det er altså ikke så fleksibelt som Project Ara, men lover derimod et mere lækkert design som stadigvæk giver mulighed for at beholde telefonen i op imod ti år i stedet for to.

Vi behøver angiveligt ikke vente længe før vi kan prøve en Puzzlephone. Circular Devices som står bag projektet, fortæller at de er tæt på prototype-stadiet og håber på at have et endeligt produkt allerede i anden halvdel af 2015 - afhængig af yderligere økonomisk støtte.

- Project Ara: se den første fungerende prototype

De planlægger ikke selv at stå med produktionen af alle delene, i stedet for laver de en prototype og slår sig sammen med ambitiøse partnere som ønsker at konkurrere mod de alternativer der er på vej.

Kilde: Engadget


Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies