Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Qtek-user.dk kører igen efter kidnapning

Qtek-user.dk kører igen efter kidnapning

10.000 brugere og en mængde artikler blev i juli revet ud af hænderne på Klaus Klinggaard og firmaet Klingtech. Det betød at Qtek-user.dk forsvandt fra den ene dag til den anden. Indholdet blev kuppet af sidens hostingfirma.

Se også:<br /><a title=Qtek-user.dk" />
Se også:
Qtek-user.dk

For nogle måneder siden døde Qtek-user, som følge af en bitter intern strid mellem parterne bag. Sitet har specielt fokus på produkter fra HTC (tidligere kendt som Qtek).

Efter en fogedretssag og mange timers besvær er Qtek-user.dk nu igen i luften. Det bekræfter Klingtech, som står bag siden.

- "Vi har genopsat siden igen med ny teknik og design. Men desværre mangler en del af vores indhold stadig", siger Jesper Rasmussen fra Klingtech til Mobilsiden.dk

Han slår samtidig fast, at Qtek-user.dk i dag udelukkende køres af Klingtech, og at der ikke samarbejdes med den tidligere partner UXData Gruppen.

Den 11. oktober 2007 er en ny fogedsag berammet, efter at Klingtech tabte den første på grund af problemer med fremmøde i retten. Klingtech vil forsøge at få UXData Gruppen til udlevere det materiale, som de i sommers kidnappede, samt at få nedlagt forbud mod brug af artiklerne på UXDatas hjemmeside.

Sagen kort

I sommers blev qtek-user.dk's indhold og brugere kidnappet af sit hostingfirma.

Kuppet skete, som følge af uenighed mellem UXData Gruppen og ejeren af domainet qtek-user-dk, Klingtech.

Parterne har i sin tid grundlagt siden i fællesskab, som et hoppyprojekt, og er nu uenige om, hvem der ejer hvad, i forhold til qtek-user.dk.

Såvidt Mobilsiden.dk erfarer har UXData stået for den tekniske del, mens Klingtech har kørt indholdsdelen, og skrevet alle redaktionelle artikler.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies