Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Qtek-user.dk vandt ret til egen site

Qtek-user.dk vandt ret til egen site

En internetside med info og salg af avancerede mobiltelefoner, har i dag vundet retten til deres egen hjemmeside. Internetudbyderen stjal i sommers hele indholdet og omdøbte siden. Et personligt erstatningskrav er nu på vej til kidnapperen.

Firmaet Klingtech, som driver forretning med speciale i salg af HTC produkter, har i Landsretten vundet retten til sin egen informationsportal.

Direktør i Klingtech, Klaus Klinggaard, sagde til Mobilsiden.dk da dommen faldt:

- "Hænderen er oppe i vejret. Jeg er meget lettet over de ikke kan køre deres side videre med mine tekster og mine billeder. Men sagen slutter ikke her. Efter vores site blev kidnappet har vi haft betydelige tab".

Klaus Klinggaard bekræfter, at han vil udtage et personligt søgsmål mod Johnny med krav om erstatning, samt dækning af tabt omsætning.

I sommer blev alt indholdet på Qtek-user.dk stjålet af internetudbyderen UXData Gruppen ved Johnny. I ly af natten blev indholdet på Qtek-user.dk kopieret til domainet pdainfo.dk, som herefter meddelte brugerne at "Qtek-User skifter navn til PDAinfo.dk". Siden da, har Qtek-user.dk været væk fra nettet.

I et to dage langt retsmøde ved Landsretten i Viborg, forsøgte Johnny, at føre bevis for, at indholdet og projektet var hans. Dommeren følte sig ikke overbevist og sagde blandt andet "Johnny, du begiver dig op af en meget stejl bakke", med henvisning til, at han havde en meget dårlig sag.

Retten har pålagt UXData Gruppen omgående at lukke pdainfo.dk ned.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies