Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Qualcomm: Stor kunde væk

Qualcomm: Stor kunde væk

Det er tiden for at fremlægge regnskaber, og det kommer der spændende information ud af - også hos Qualcomm

Der har længe været snak om, at Qualcomms Snapdragon 810-processor har problemer, og at Samsung har droppet processoren. Disse rygter har fået endnu mere validitet, da Qualcomm selv regner med, at processoren ikke vil blive brugt af en stor kundes kommende flagskib.

Læs også: Samsung har droppet omdiskuteret processor

Navnet på denne store kunde nævner Qualcomm selvsagt ikke, men Samsung vil være et oplagt bud. Koreanerne har længe brugt Snapdragon-processorer, og sender utrolige mængder smartphones på gaden.

Derudover er Samsung i en position, hvor de kan tillade sig at skifte processor. Samsung har længe haft deres egne Exynos-processorer klar til at tage over, og nu har firmaet fået en god mulighed for at skifte over til Exynos på fuld tid. Tidligere havde nogle flagskibe Exynos-processorer og andre Snapdragon.

Læs også: Qualcomms planer for 2015 afsløret

Ordene kommer fra Qualcomms regnskab for det senest overståede kvartal, og den forventede manglende ordre får firmaet til at skrue forventningerne ned for anden halvdel af 2015. Der er tale om finansåret 2015, som er tre måneder foran, således at første kvartal i finansåret 2015 er oktober til december sidste kalenderår.

Der er dog positive ting at hæfte sig ved fra Qualcomms side. Et læk har tilsyneladende afsløret firmaets planer for fremtidige processorer, og de ser ganske gode ud.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

N 29-01-2015 11:47:00

Samsung kommer jo nok med igen, når Qualcomm får deres egne krait kerner i. 810'eren virker også lidt som en hovsa løsning.

3 0
Om brug af cookies