Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Radio Play DK - radio på den personlige måde

Radio Play DK - radio på den personlige måde

Danske radiostationer er gået sammen om at levere en ny og personlig radio-applikation til iOS og Android.

Du kender sikkert til Spotify og TuneIn Radio, begge applikationer giver dig utallige radio-muligheder, men nu er en ny dansk applikation klar til at tage kampen op på et mere personligt niveau.

Radio Play DK er nemlig udviklet til at give danskerne en personlig radio-oplevelse.

Med Radio Play DK er det muligt at sammensætte ens musik ud fra artister, bands og sanger, resultatet er en helt personlig radiokanal.

 - Sådan får du personlig radio - også på Windows Phone 8

Kommer der en sang man ikke kan lide, kan man ”afvise” den og Radio Play DK undgår herefter at spille samme type sange igen, modsat gælder for sange man godt kan lide.

Applikationen findes til både Android og iOS og er gratis at bruge, med den begrænsning at man kun kan skippe seks sange i timen.

En betalingsversion med flere muligheder kommer ifølge selskabets hjemmeside inden længe, indtil da kan du downloade gratisversionen til Android via Google Play eller til iOS via App Store.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Søren Resbo 16-11-2012 11:09:44

Hvis reklamerne bliver fjernet i betalingsversionen, der bliver integreret last.fm scrobble, man kan skippe flere numre end 6 i timen, og prisen er fornuftig, kunne jeg godt finde på at kaste penge efter applikationen. Den kører bestemt fornuftigt, og det er rart at det også virker på nettet.

0 0

Om brug af cookies