Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Rapport: Apple Watch 2.0 kommer til efteråret

Rapport: Apple Watch 2.0 kommer til efteråret

Når vi til september får løftet sløret for den nye iPhone, så er der stor chance for, at også det nye Apple Watch vil blive præsenteret.

Apple præsenterede i efteråret 2014 deres første produkt i wearable-kategorien, Apple Watch. Nu, godt to år efter, kan vi måske snart få lov at møde dens efterfølger.

Ifølge en rapport fra DigiTimes, der har kigget på Apples leverandører og deres bestillinger, vil den amerikanske gigant nemlig lancere deres anden generation af Apple Watch i september eller oktober måned i år. Det skriver MacRumors.

Se også: Undersøgelse: Folk er er vilde med deres Apple Watch

I rapporten er der ikke noget specifikt om, hvad der kommer til at blive ændret ved den nye version, men i stedet antydes det, at Apple ikke forventer det helt store salg af det nye ur.

Ifølge leverandørerne er bestillingerne af dele og komponenter for uret nemlig “ret så konservative”, selvom en eventuel lancering er lige om hjørnet. 

Det er forventeligt at Apple Watch 2, eller hvad de nu vil kalde det, vil blive lanceret samme dag som den kommende iPhone, der er rygtet til at lande i butikkerne den 16. september. Således vil begge produkter formentlig blive præsenteret 1-2 uger før i stort event, hvor de hver især vil blive beskrevet, samt deres samarbejdsfunktioner.

Uret i sig selv er dog ikke spået de helt store designmæssige ændringer, og vi har primært hørt om indvendige opdateringer i form af et bedre batteri, indbygget dataforbindelse og en hurtigere processor.

Alt andet lige bliver det spændende, om uret rent faktisk dukker op sammen med de nye iPhones, og hvad Apple Watch 2.0 kommer ti at kunne byde på.

Se her: Apple Watch får nyt tilbehør - og ny pris

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies