Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Rapport erklærer Moto X som vinder i 4G netværks-test

Rapport erklærer Moto X som vinder i 4G netværks-test

Ifølge ny rapport er Moto X 35 procent hurtigere end gennemsnittet af LG G2, HTC One, Galaxy S4 og Note II.

Billedet viser 12 tests for hver telefon. Der måles 4G hastighed ved forskellige orienterings vinkler. Smartphone D (den lilla streg) er Moto X, det er ikke oplyst hvordan de andre telefoner repræsenteret.
Billedet viser 12 tests for hver telefon. Der måles 4G hastighed ved forskellige orienterings vinkler. Smartphone D (den lilla streg) er Moto X, det er ikke oplyst hvordan de andre telefoner repræsenteret.

Selskabet Signals Research har lavet en række målinger på en række telefoner for at danne sig et overblik over, hvilke der har den bedste og mest stabile 4G netværkstilslutning. Den helt klare vinder er Motorola Moto X.

I alt 860 tests blev udført og de viste at Moto X havde 35 procent højere hastighed end gennemsnittet og at telefonen kunne fastholde en dataforbindelse ved hele 9 dB ringere signalniveau end de konkurrerende telefoner.

De andre telefoner i rapporten var Samsung Galaxy S4, Galaxy Note II, HTC One og LG G2.

Ikke helt lige vilkår

Rapporten invalideres en smule af, at Moto X som den eneste telefon blev testet på Verizon Wireless netværket hvor de resterende blev testet på AT&T netværket. På begge netværk var der tale om 700 MHz-frekvensbåndet, men frekvensområdet var en lille smule anderledes idet man på Verizon benyttede Band Class 13 og på AT&T benyttede Band Class 17.

Michael Thelander, direktør og grundlægger af Signals Research fortæller dog at forskellen i frekvensområdet ikke havde nogen betydning idet de ligger så tæt op ad hinanden.

Det er muligt han har ret, men idet der blev benyttet to forskellige selskaber, kan der være nogle andre egenskaber som eksempelvis netværksbelastningen der har haft indflydelse på resultatet - omend det er en noget pæn margin Moto X vinder med.

Kilde: Fierce Wireless

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kloge Aage 26-01-2014 13:33:24

Tag dig nu sammen Adreas - Søg en stilling på Se & Hør.

0 5
TF 26-01-2014 22:49:13

Hvad er dit problem med artiklen ?

0 0

Om brug af cookies