Razer lancerer Smartband

Firmaet som er mest kendt for deres gamertilbehør, har lanceret et ualmindeligt smart armbånd

Razer lancerer Smartband

Hvis du tilhører den gruppe, der betragter sig selv som hardcore gamere, altså den slags som synes, at toiletbesøg er overflødige hvis bare man har tomme colaflasker nok, og desuden mener at sollys er en overflødig fare, som man kun bør udsætte sig selv for, når man skal stille sig i kø til næste store spil-release, så kender du med garanti også firmaet Razer.

Siden 1998 har man kunne se deres let genkendelige logo på alt lige fra mus til controllere, samt headsets og keyboards. Nu skal man måske også til at se dem omkring håndledet på ejere af smartphones. For Razer løftede i dag sløret for deres seneste påfund.

Det drejer sig om et SmartBand, et armbånd med tre hovedfunktioner:

1. Vise notifikationer
2. Indsamling af data om dig

3. Bånd-til-bånd kommunikation via ’bumping’

Armbåndet fungerer med et 32 x 32 pixels OLED display og en 128 x 32 pixels skærm. Det virker til både iOS og Android og indeholder accelerometer, højdemåler, vibrationsmotor og et batteri, som kan holde syv dage mellem opladningerne. Selvfølgelig er det også vandtæt, men mangler endnu oplysninger omkring hvor dybt ned man kan have det på under vandet.

Vidunderet kommer i handlen under navnet ’Razer Nabu’, som enten henviser til den babyloniske skriver- og visdomsgud eller den tyske naturfredningsforening.

Med udgangspunkt i firmaets hidtidige spilleunivers, så gætter vi på den babylonske fortolkning.