Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Real or Fake? Første anmeldelse af Galaxy S IV er klar

Real or Fake? Første anmeldelse af Galaxy S IV er klar

Der har været mange rygter, og nu ser det ud til den første anmeldelse af Galaxy S IV er klar. Men er den real eller fake?

Det varer ikke længe før vi ved præcis hvad Samsung vil præsenterer som ”The Next Galaxy”, men de seneste uger har der været en række rygter og læks. Seneste har den kinesiske website mobile.it168.com offentliggjort en færdig anmeldelse af det produkt, som endnu ikke er officielt. Det skriver GSMArena.com.

Anmeldelsen er lavet ud fra dual-SIM versionen af Galaxy S IV og er komplet med benchmark tests, sammenligninger af skærme, gennemgang af den nyeste version af TouchWiz og meget mere.

It168.com har også testet trådløs opdatering på Galaxy S IV, som i hvert fald ikke virker på Fatboy-puden – dette kan dog være fordi den ikke benytter Qi standarden, som Fatboy understøtter.

Galaxy S IV er også testet på AnTuTu benchmark og Exynos 5410 Octa scorer 25.446 point, dermed slår den Snapdragon 600 processoren med et mulehår.

Om der er tale om en ægte test eller blot gætterier og andet, det bliver vi snart klogere på.

Mobilsiden.dk følger Samsungs event hele aftenen.

Her kan du følge Samsung Galaxy S IV lancering

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Svend Ole Nielsen 15-03-2013 00:17:15

Er det gået lidt hurtig med artiklen ?

0 0
Jacob Hultmann 14-03-2013 23:27:43

Jeg håber, det er fake. Ellers er alt afsløret inden eventen, og det er jo ret kedeligt. Udover det ville det også være forfærdeligt, hvis den fik næsten identisk design med S3.

0 0
Søren 14-03-2013 23:08:54

Det vil jo virke vildt uprofessionelt af Samsung, hvis artiklen er sand.
De må have brugt millioner på alt den reklame, der har været alle steder rundt i verden, plus teaser filmene de har frigivet de sidste par dage, og leje af time square. Men nu må vi se. Under en time tilbage. :)

0 0

Om brug af cookies