Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Reebok klar med FitnessTrainer applikation

Reebok klar med FitnessTrainer applikation

Hav din egen personlige træner i lommen i form af en ny træningsapp - med effektive tips til at nå dine mål og personlig træner.

Reebok FitnessTrainer applikation
Reebok FitnessTrainer applikation

Reebok er klar med applikationen FitnessTrainer, som er en del af kampagnen ”Fitness Lives Here”. Reebok og Intersport samarbejder omkring applikationen, og du kan få adgang ved at købe Reebok produkter i disse Intersport-butikker. For at få en voucher skal du købe Reebok produkter for 900 kroner eller derover.

Du får med denne træningsapplikation mulighed for, at få 2 telefonkonsultationer med din personlige træner, og efterfølgende dialog via tekstbeskeder for resten af kampagneperioden. Du vil få tilrettelagt et træningsprogram sammen med din personlige træner, som er tilpasset dig og dine personlige træningsmål. Gennem forløbet vil du være i tæt kontakt med din træner, der guider dig, motiverer dig og giver dig gode råd om træningsudstyr.

Applikationen indeholder også en række instruktionsvideoer, som viser hvordan du kan træne forskellige dele af kroppen.

Du kan downloade applikationen gratis via Apples App Store og Google Play Store. Men du får altså kun fuld udbytte af den hvis du har en voucher at indløse.

Applikationen lanceres i 10 europæiske lande, hvor i alt 25 fitness- og træningseksperter er klar til at rådgive og coache brugerne dag og nat. Du får naturligvis en dansk træner.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies