Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Regeringen: Bedre mobildækning til danskerne

Regeringen: Bedre mobildækning til danskerne

Regeringen er klar med en plan, der skal sikre nemmere adgang for teleselskaberne til at opstille mobilmaster.

Private forbrugere og virksomheder bliver i stigende grad afhængige af mobildækning i Danmark. Men flere steder halter dækningen bagud, og det vil Regeringen gøre noget ved.

Helt konkret skal Planloven ændres, så der ikke længere kræves landzonetilladelse, når teleselskaberne vil opstille mobilmaster, skriver Ritzau ifølge EPN.

Det nye udspil fra Regeringen hedder "Bedre bredbånd og mobildækning i hele Danmark" og hensigten er, at skabe de bedste rammer for mobilselskaberne, så de i fremtiden vil investere i udbygningen af mobilnettet, også i tyndt befolkede områder.

Målet i det nye udspil er, at alle danskere i år 2020 har adgang til upload i minimum 30 Mbit/s.

Kilde: EPN

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Belgarion 13-03-2013 18:22:37

Ja det lyder da meget godt. Upload hastighed på min 30 Mbit/s. Ehh? Og hvad skulle vi så have minimum på download? 100Mbit/s.
ehh mente i ikke det var download der er minimum 30Mbit/s.? Det andet lyder lidt urealistisk. Men ville da være dejligt hvis jeg kunne få mere end det lorte signal jeg har i Farum, og intet signal på mit arbejde. Er kun TDC kunder har et signal på mit arbejde som ligger på Amager.. Hele idéen lyder jo super, meeeen den regering og love noget? Nahh tror jeg på at løftebruds regeringen kommer igennem med, og hvem siger også at hele selvskaberne gider sætte flere master op?

0 0

Om brug af cookies