Regeringen hæmmer teknologiudviklingen

Regeringen erstatter multimedieskatten med skat på fri telefoni. Det rammer også smartphones. Dermed hæmmes væksten og udviklingen.

Regeringen hæmmer teknologiudviklingen

Regeringen anklages nu af IT-branchen for, at gå imod sin egen politik, om at fremme teknologiudvikling, vækst og produktivitet.

Ved at erstatte multimedieskatten med skat på fri telefoni, rammer skatten også smartphones, som i høj grad benyttes som små arbejdspladser, med adgang til mail, internet og telefoni.

Morten Bangsgaard, der er administrerende direktør i IT-branchen, siger til dr.dk, at regeringen i bund og grund har lavet en skat, der er forældet, allerede før den træder i kraft. 

Multimedieskatten har allerede kostet 60.000 hjemmearbejdspladser. Den nye skat på smartphones får samme skadelige virkning, siger Morten Bangsgaard.

Efterfølgende nyt

Næste fortælling om sagen kan også være interessant. mobilsiden fulgte op på sagen. 18/11/2011 postede redaktionen en ny vinkel med et indlæg omkring Windows Phones sælger dårligt – Nyheden kan læses her. Temaet er stadig aktuelt. Klik her for at læse seneste nyt..