Regnskab: CBB fik overskud på 15,7 mio. kr.

Mobilselskabet CBB Mobil kom ud af 2007 med et overskud på 15,7 mio. kr, på trods af den hårde konkurrence blandt lavprisselskaberne på det danske marked.

Regnskab: CBB fik overskud på 15,7 mio. kr.

CBB Mobil kom ud af 2007 med et overskud på 15,7 mio. kr. efter skat, mod et overskud på 19,2 mio. kr. i 2006.

Ledelsen er tilfredse med årsresultatet. Dette skyldes, at det stigende kundeantal til en vis grad kompenserer for den faldende bruttoindtægt pr. kunde.

I modsætning til konkurrenten Telmore, hvis årsresultat udviste et underskud på 39 mio. kr., er CBB kommet ud af regnskabsåret med et ifølge dem "fornuftigt" overskud.

På trods af den skærpede konkurrence ser selskabet optimistisk på fremtiden og forventer, at både kundeantallet og omsætningen vil stige. Bruttoresultatet forventes dog, kun at vokse i begrænset omfang. CBB forventer, at nettoresultatet for 2008 giver et overskud på 14-18 mio. kr.

CBB ejes af Telenor og benytter Sonofons telenet.

Flere nyheder om emnet

Siden vi kørte denne historie er der kommet nyt om sagen. mobilsiden gik videre med historien. 17/4/2008 kom der flere nuancer om emnet med fortællingen om CBB introducerer CBB til CBBKlik her for at læse den påfølgende artikel.. Meget er sket siden. Du kan klikke her for seneste nyt i sagen..