Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Regnskab: Et øv for Telia i Danmark

Regnskab: Et øv for Telia i Danmark

De første tre måneder i 2013 har givet nedgang i salg og overskud, trods fastholdelse af kunderne.

Telias kunder bruger i gennemsnit 150 kroner om måneden. (Foto: John G. Pedersen).
Telias kunder bruger i gennemsnit 150 kroner om måneden. (Foto: John G. Pedersen).

Kunderne flygter ikke fra Telia. Faktisk fastholder teleselskabet sit samlede kundeantal. 2.000 mobilkunder har siden årsskiftet sagt farvel til Telia, men bredbåndsafdelingen har fået 2.000 nye kunder, skriver Business.dk.

Omsætningen er faldet 16,5 procent siden udgangen af 2012 mens driftsresultatet er faldet 37 procent, fra 166 til 129 millioner svenske kroner. Derudover kan der tillægges et fald fra 30 til 20 millioner svenske kroner i bredbåndsafdelingen.

- Kommentar: Ny priskrig kan koste jobs i telebranchen

I gennemsnit er månedsforbruget per kunde gået ned fra 161 kroner ved årsskiftet til 150 kroner. Årsagen er den mangeårige mobilkrig.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Robert 19-04-2013 13:21:50

Nu hijacker jeg lige den her tråd, for jeg vil meget gerne vide hvornår Telia og Telenor endelig får lagt deres netværk sammen.

Det er som om at den gang for ca 2 år siden da vi først fik det at vide, da var der jo så lang tid til at da kunne de fint bruge det som salgsargument, nu hvor tiden er inde er det næsten blevet et tys-tys emne.

0 0
Jens Sørensen 20-04-2013 18:26:28

Nu kender jeg ikke tidsplanen eller hvilke specifikke områder de tager først med netværksdelingen . Men 4G er jo som sagt slået sammen. Både LTE1800 og LTE2600 ( sidst nævnte TROR jeg bare )

Så går turen denne gang til 3G delingen. De er godt igang, men det virker til at det er et større puslespil. Jeg kunne forestille mig at problemet var, at 4G havde telenor jo nærmest ikke. Så derfor var det relativt nemt at integrere det fra Telia.

Men når det kommer til 3G så har både Telia og telenor altså en del master der skal integreres i hinandens systemer og det er vist også noget med at de samme frekvenser ikke må ramme hinanden eller sådan noget ( er ikke ekspert ) Så der skal rettes til osv, og enkelte sites kan vist ikke beholdes da de jo står ret tæt på hinandens og dækker det samme område osv osv. Tror puslespillet nogenlunde er på plads med hvilke sites der skal beholdes og hvilke der ikke skal .

Jeg TROR vi kan forvente en udmelding meget snart fra Telenor og Telia. Tror ikke på at de har smidt så mange penge afsted i dette projekt uden at lave noget :D

0 0
19-04-2013 13:45:33

4G er lagt sammen og det er i 2013, de begynder arbejdet med 3G ifølge telenor selv.

vedr. Telia
så undrer det mig desværre ikke at de har et øv år, jeg har aldrig før , som kunde ved Telia , været undsat for SÅ mange udfald især om natten og de tidlige morgentimer. det var virkelig slemt....

0 0
Om brug af cookies