Regnskab: Motorola mister millioner

Øv, øv og øv! Motorola mister både markedsandele og penge.

Regnskab: Motorola mister millioner

I sidste uge præsenterede Motorola, sit kvartalsregnskab for årets første tre måneder, med kedelige meldinger fra firmaet til aktionærer og ledelse. I løbet af et år har Motorola halveret sine markedsandele, og pengene fosser ud af pengekassen.

Motorolas nye direktør, Greg Brown nævner, at firmaet har 9,5 procent af mobilmarkedet. Det er en halvering i forhold til samme tid sidste år. Alene antallet af solgte telefoner er faldet fra 45,4 millioner sidste år, til under 27,4 millioner i første kvartal i år. Hvis faldet fortsætter, så vil Motorola inden længe, blive passeret af LG og Sony Ericsson i markedsandele.

Under præsentationen af regnskabet fortalte Greg Brown, at Motorola håber det vil lykkedes, at stabilisere salget på det niveau, det har i øjeblikket.

Mere nyt om emnet

Der er udvikling i sagen. Siden vi bragte artiklen er der sket mere. mobilsiden har bragt sagen videre. 25/4/2008 blev historien fulgt op med nyheden; Rygte: Motorola E10 musikmobil på vejKlik her og læs historien.. Emnet er stadig Hot. Klik her for seneste nyt..