Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Rejsebøgerne "Turen Går Til" fås til iPhone

Rejsebøgerne "Turen Går Til" fås til iPhone

De kendte bøger "Turen Går Til" fra Politikens Forlag, kan nu læses på iPhone og iPod Touch.

Turen går til ....
Turen går til ....

På enhver rejse er rejsebogen "Turen Går Til..." en absolut nødvendighed at have med i kufferten. Med bogen i hånden er der overblik, inspiration og fakta om rejsemålet.

Har du en iPhone eller iPod Touch kan en interaktiv udgave af bøgerne nu købes i App Store. I første omgang er det byerne Paris, Barcelona, London, Berlin og Købehavn, som er tilgængelige i elektronisk form.

Direkte fra skærmen er der udover hele bogens tekst, også klikbare kort, adgang til Youtube og Google Maps.

Ingen Nokia-planer - men måske Android

Selvom Nokias mobiltelefoner er langt mere udbredte end iPhone og iPod Touch, er der ikke planer om, at lade "Turen Gå Til Nokia".

- "Det er dyrt, at udvikle til Nokias Symbian-platform og det er svært for brugerne at benytte. Derfor har vi i første omgang valgt, at lade iPhone-brugerne give os de første erfaringer", fortæller Thomas Hvidt, head og mobile, JP/Politikens Hus til Mobilsiden.dk

Næste mobilskridt for rejsebøgerne bliver sandsynligvis Android Market. Men det afhænger ifølge Thomas Hvidt af, at markedspladsen får åbnet for betalingsprogrammer.

I Danmark er det endnu ikke muligt at købe programmer i Android Market, som derfor kun indeholder gratisprogrammer.

Rejsebøgerne koster i App Store 69 kroner pr. stk. "Politikens Travel Guide Copenhagen" kan dog hentes gratis i en begrænset periode.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies