Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Rejsekort giver 75.000 kroner til bedste app-ide

Rejsekort giver 75.000 kroner til bedste app-ide

Rejsekort har udskrevet konkurrence, der skal finde den bedste løsning på indrapportering af glemt check ud.

Rejsekort har udskrevet en konkurrence, hvor hovedpræmien er 75.000 kroner til den bedste app-ide, der afhjælper problematikken om glemte check ud.

Hvis man kender til Rejsekortet er man nok også bekendt med problematikken omkring manglende check ud. Rejsekortet fungerer ved at man checker ind på den station hvor man begynder sin rejse, og checker ud hvor rejsen slutter. Glemmer man at checke ud ved rejsens afslutning trækkes et fast beløb på 50 kroner.

Læs også: Ny app hjælper med rejsekortet

Det faste beløb på 50 kroner er i nogle tilfælde mere end rejses pris, men andre gange er det mindre, hvorved Rejsekort bliver snydt for indtægter.

Nu vil Rejsekort præmiere den bedste app-ide, der kan løse problemet med glemt check ud, uden at der i øvrigt kan snydes med systemet.

I en pressemeddelelse om konkurrencen forklares det, at der vil bliver lagt vægt på brugervenlighed og minimering af misforståelser. App´en skal desuden kunne implementeres på forskellige platforme og tilgodese både erfarne og uerfarne it-brugere.

Der gives præmier til de tre bedste ideer: 1. præmie 75.000 kroner, 2. præmie 25.000 kroner og 3. præmie 10.000 kroner.

Du kan læse mere om konkurrencen og reglerne på www.rejsekort.dk

K
ilde: Rejsekort

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Thomas Larsen 02-02-2015 18:19:30

Troede de mente den bedste app-idé fordi det kan da kun være at skrotte check-ind/ud systemet og bruge NFC på mobilen til at lave billet/månedskort med :)

5 2
03-02-2015 09:20:33

God ide:-)

0 0

Om brug af cookies