Reklamefilm afslører videochat i ny iPhone

Apple indspiller reklamefilm for den nye iPhone, og i en af scenerne afsløres det, at den kan bruges til videochat.

Reklamefilm afslører videochat i ny iPhone

Nyhedstjenesten Engadget rapporterer, at Apple er begyndt at indspille reklamefilm for den kommende iPhone 4G. Filmene skal angiveligt instrueres af ingen ringere end Sam Mendes, der står bag film som ‘American Beauty’ og ‘Jarhead’.

En af scenerne i reklamerne viser ifølge nyhedstjenesten en mor og en datter, som taler sammen via videochat. Rygterne underbygges af, at bloggen Boy Genius Report i weekenden viste billeder fra iPhone OS 4 firmware, hvor man tydeligt kan se, at videochat er en del af den nye iPhone.

Den nye iPhone forventes afsløret af æblekongen Steve Jobs den 7. juni under åbningen af World Wide Developers Conference. Navnet på den nye model er stadig hemmeligt. I pressen går den under navnene 4G eller HD, mens Apples egne kodenavne angiveligt er ‘N90’ og ‘Mammoth’.

Flere nyheder om iPhone

Redaktionens interesse for emnet fortsatte. mobilsiden fastholdt sit fokus på emnet. 21/5/2010 kom der nyt i sagen med historien iPhonen som universal-remote – Næste artikel om temaet finder du her. De seneste nyheder om emnet kan du læse her.