Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Reklamefri YouTube måske fra 22. oktober

Reklamefri YouTube måske fra 22. oktober

Rygterne om en reklamefri YouTube har floreret - nu tyder noget på at 22. oktober kan blive startdatoen.

Der er sikkert mange der har sukket efter en reklamefri YouTube-udgave. Den er på vej siger alle rygter, men den bliver selvfølgelig ikke gratis.

YouTube har ifølge Recode udsendt nye aftalevilkår til YouTube Partner Program Medlemmer, heraf det fremgår, at den nye aftale, der omtaler en reklamefri YouTube, skal godkendes senest 22. oktober. Godkendes aftalen ikke inden 22. oktoner, vil medlemmernes videoer blive gjort private og ikke længere være tilgængelige for offentligheden.

Læs ogsåYouTube Gaming er en ny app til livestreaming af spil

Recode kan desuden rapportere, at det nye reklamefri YouTube vil få navnet: YouTube Red, og få en pris på 10 dollars om måneden. Inkluderet i prisen skulle være Google Play Music Unlimited, der i forvejen koster 10 dollars om måneden.

Der spekuleres derfor i, hvorvidt de to services vil blive slået sammen i et tilbud, eller om Google Play Music Unlimited vil få en lavere pris.

YouTube Red forventes præsenteret ved Googles event den 29. september, og udrulningen af den nye service starter angiveligt i USA, for derefter at forsætte til øvrige lande.

Kilde: Recode

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies