Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Reklamerne indtager iPhone

Reklamerne indtager iPhone

I fremtiden vil du se reklamer i de gratis-applikationer du henter i App Store.

Torsdag aften, dansk tid, præsenterede Apple det nye styresystem til iPhone, iPod Touch og iPad - iPhone OS 4.

Apple fortalte til pressemødet i Californien, at det i fremtiden bliver muligt for udviklere af programmer til Apples online-butik App Store at indsætte reklamer i applikationerne.

På den måde bliver nogle af applikationerne ved med at være gratis, samtidig med, at udviklerne tjener penge på arbejdet.

Det bliver i det nye OS muligt, at se reklamerne inde i applikationen, og man forlader altså ikke applikationen, selvom man trykker på linket i reklamen.

Det er fortsat uvist, om ændringen kommer til at påvirke alle iPhones og iPods, også dem der ikke vælger at opdatere styresystemet til OS 4.

Der er i dag over 185.000 applikationer i App Store til iPhone og iPod Touch, og 3.500 applikationer til iPad indtil videre.

Der er solgt mere end 50 millioner iPhones til dato på verdensplan, og iPhone-brugerne bruger i gennemsnit en halv time hver dag på applikationer.

Læs også: 
Her er hovedpunkterne i iPhone OS 4
Steve Jobs: Ingen Flash på iPhone 
Nyt iPhone OS afsløret 

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Aalestrup 10-06-2010 17:52:49

Jeg har læst at i det nye OS4 til iphone. De gamle og den nye iphone 4, at der er et fast program iAD som indhenter oplysninger om hvor man er i løbet af dagen og om hvad man søger og ser på nettet for at kunne målrette reklamer direkte. Jeg ved dog ikke om de bare gør det eller om man får mulighed for at vælge det fra. Men Appel har det jo med at bestemme hvad vi skal finde os i hvis vi vil bruge deres produkt. Jeg havde ellers forudbestilt en iphone 4, men nu vil jeg afbestille den indtil jeg får vished for at jeg ikke tvinges til at blotte min private gøren og laden for at appel kan tjene på reklamer til en telefon som er betalt. At der er nogle apps som indeholder reklamer er OK, dem fravælger jeg altid. Men at Appel vil sælge oplysninger om hvor jeg er og hvad jeg kan lide, så stopper festen for mig.

0 0

Om brug af cookies