Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Reklamespil på mobilen

Reklamespil på mobilen

Reklamefinansierede spil gør deres indtog på mobiltelefonen. Gratis og med stort distributionspotentiale, mener folkene bag.

Det er altså nu muligt at slå vennerne i sænke flagskib med logoer eller fire på stribe spillet med særlige ølkapsler - ganske gratis. Det skyldes, at spillet er finansieret af reklamekroner.


Det er det nye danske firma PortaPlay, der nu lancerer denne nye spiltype til mobilen. Disse reklamespil til mobilen er med multi-player funktion, som gør det muligt at kæmpe mod enten sine venner eller mobilen.
 

Direktør for PortaPlay ApS David Karpantschof siger til Mediawatch, at denne type mobilspil er et nyt go-card for reklamekampagner. Kampagnerne vil oftest anlægge en humoristisk vinkel til budskabet. Spillet kan downloades gratis og distributionspotentialet er enormt blandt især den yngre målgruppe.


PortaPlay er optimistisk og bygger den på, at der er mere end fem millioner mobilabonnementer i Danmark, hvilket også gør at mobilen er danskernes foretrukne middel til kommunikation.


Vil du hente spil til mobilen, kan du gøre det ved, at sende en sms med teksten "pp" til 1231. Spillet er ganske gratis, men du skal være opmærksom på, at du betaler for selve download af spillet, som koster alm. data-takst.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies