Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Rens din mobil for baciller med PhoneSoap

Rens din mobil for baciller med PhoneSoap

Nu kan du desinficere din telefon, mens den oplader.

Til trods for navnet, så er PhoneSoap ikke et sæbebaseret vaskemiddel til mobiltelefoner. Det er derimod en lille æske, som er blevet udstyret med et UV-lys.
UV-C strålerne trænger ind i alle former for bakterier og nedbryder dem - selv typer, som er blevet resistente overfor antibiotika.

Ideen er, at man kan placeret sin telefon natten over i æsken, hvor telefonen bliver renset i et lysbad, mens den samtidig oplader.

Det er ikke nogen nyhed for mobilejere, at deres telefoner er potentielle bakteriebomber med op til 20 gange flere bakterier end på et dørhåndtag til et herretoilet.

Der gik ikke lang tid fra de første mobiler ramte markedet, før debatten omkring hygiejne med jævne mellemrum dukkede op i pressen. De fleste kan dog slippe for at koge deres telefon, hvis man bare har et nogenlunde forhold til håndsæbe og måske tørrer sin telefon af med lidt sprit eller alkohol i ny og næ.

Der har tidligere været UV-løsninger tilgængelige for mobitelefoner, men dette er indtil videre den mindste og mest praktiske løsning.

PhoneSoap kan bestilles her.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jan R. Sørensen 18-02-2014 23:05:26

sprit eller alkohol er det ikke det sammen ? :)

0 0

Om brug af cookies