Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Retrospil til Android

Retrospil til Android

Tre retrospil til Android - Mange af de klassiske arkadespil er lavet i nye versioner med retro-look.

Hører du til den generationen der har spist pølsemix og burgere på den lokale grillbar, mens du spille arkadespil på de opstillede spillemaskiner, vil du måske få nogle fornøjelige flashbacks med retrospil til Android.

Her har vi samlet tre populære arkadespil til Android, der kan være næsten lige så vanedannede som nye mobilspil.

Space invaders
Det vel nok mest populære arkadespil, Space invaders, blev udviklet i 1978 af Toshihiro Nishikado. Spillet udkom også til Ataris spillekonsol i 1980 i USA, og siden har spillet fået prædikatet ”Klassiker” - Space invaders findes i mange versioner til Android - nogle med nyt look, andre i retrostil.

Hent: Space Invaders til Android

Pac Man
Blev udviklet i 1979 af Namco og efterfølgende udgivet i Japan og USA. Pac Man er en lille ost, der skal styres rundt i en labyrint, hvor man skal forsøge at spise alle prikker, mens man jages af spøgelser.
Ligesom Space Invaders findes Pac Man i utallige udgaver til Android.

Hent: Pac Man til Android

Arkanoid
Arkanoid er et simpelt, men absolut vanedannede spil, der i sin enkelthed går ud på at slå en mur i stykker med en bold, der spilles op og ned.
Spillet udkom i 1986, men opnåede knap så stor popularitet som Space Invaders og Pac Man - Alligevel der det et gensyn værd.

Hent: Arkanoix til Android

H
vis du har fået glædelige gensyn med diss spil, kan du søge videre på Google Play, hvor også andre klassiskere er at finde. Prøv for eksempel at søge efter Counter Attack, Tetris og Asteroids.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies