Retssag afslører Apples hemmelige produktudvikling

En retssag mellem Apple og Samsung har tvunget Apple til at fremlægge hemmelige dokumenter om deres produktudvikling.

Retssag afslører Apples hemmelige produktudvikling

I en af de igangværende retssager mellem Apple og Samsung, er Apple blevet tvunget til at fremlægge vigtig dokumentation, der nu kommer til offentlighedens kendskab.

Computerworld har fundet flere forskellige interessante dokumenter, der er blevet fremlagt under retssagen.

Apple inspireret af Sony

Blandt de mere interessante afsløringer er tegninger af en iPhone, der minder meget om designet på iPhone 4 og 4S. Dog med den lille forskel, at tegningerne er udstyret med et Sony-logo. Det kædes sammen med Steve Jobs’ store beundring af Sonys udvikling.

Steve var positiv overfor iPad-mini

En anden interessant oplysning der kom frem under sagen er, at Steve Jobs trods tidligere afvisninger, formentlig endte med at være positiv overfor en iPad-mini.

I en e-mail korrespondance taler Apples App-Store chef Eddy Cue, positivt om Samsungs 7” tablet og opfordre til at Apple laver det samme. I korrespondancen skriver Eddy Cue blandt andet:

Jeg har sagt det samme til Steve flere gange efter Thanksgiving, og sidste gang virkede han modtagelig.

iPhone med buet glas

Det var planen, iPhone skulle have haft et andet udseende, end det meget kantede look, den har fået i dag.

Billeder fra retssagen viser en prototype, der ligner den nuværende iPhone, men med den forskel at glasset på prototypen var buet. Prototypen blev angiveligt ikke til noget, da produktionsomkostningerne ville blive for store.

Mere om fortællingen

Siden vi publicerede denne artikel er der kommet mere til sagen. mobilsiden fulgte op på historien. 26/7/2012 gik redaktionen videre og publicerede en artikel med temaet Steve Jobs udråbt som indflydelsesrig amerikaner – Du kan læse det videre forløb her. Tjek også seneste nyt om temaet her..