Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Retssag: Internt Samsung dokument afsløret

Retssag: Internt Samsung dokument afsløret

Retssagen mellem Apple og Samsung giver en masse nye afsløringer. Et internt Samsung dokument afslører måske de har kopieret iPhone.

For små to uger siden begyndte en af de større retssager mellem Apple og Samsung, som i det store hele går ud på, at Apple beskylder Samsung for at have benyttet nogle patenter og designs, som er unikt for iPhone.

Apple har fremlagt et bevist, som de mener uden tvivl placerer skylden hos Samsung. Der er under retssagen fremlagt mange dokumenter, som blandt andet også viser Apple har hentet inspiration hos Sony. Men nu har Apple fundet et dokument blandt Samsungs fremlagte, som viser Samsungs Galaxy S i direkte sammenligning med iPhone. Dokumentet er tilbage fra 2. marts 2010, og viser med al tydelighed de har sammenlignet deres produkt med den største på konkurrent iPhone.

Apple mener dog også, at der i dokumentet gemmer sig henvisninger til, hvordan Samsung skal indføre funktioner og teknologi, som skal få Galaxy-smartphones til at være tættere på iPhones.

Der er i dokumentet instruktioner, som opfordrer til at ændre på designet, så det ikke ligner Apples iPhone så meget. Det er disse Apple hentyder til.

Sagen er endnu ikke afsluttet, men skulle du have lyst kan du se hele dokumentet her.
  

Læs også:
 - Retsdokument afslører nye Samsung enheder

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies