Rigmand ejer stor andel af Apple aktier

Aktieinvestoren Carl Icahn, som ejer en stor andel af Apples aktier, vil give hjælpe Apple med at få aktiekursen op igen.

Rigmand ejer stor andel af Apple aktier

Aktieinvestoren og mangemilliardæren, Carl Icahn, har købt en stor del af aktierne i Apple, det er dog uvist hvor stor en del der er tale om. Men amerikanske medier mener, at der er tale om aktier for over en milliard dollars.

Men den 77 årige Carl Icahn mener, at Apple-aktien er undervurderet og ønsker Apple skal købe flere af deres egne aktier tilbage, så aktiekursen igen kan komme op på 700 dollars.

Apple-aktien nåede sit højdepunkt i september 2012 med 702 dollars per styk, men er dog siden faldet i værdi med cirka 30 procent. Dog har offentliggørelsen af Icahns investering givet den et pænt løft, da mange ser det som en tillidserklæring til Tim Cook. Det skriver Business.dk.

Icahn var for år tilbage en af drivkrafterne i forsøget på at sælge Yahoo til Microsoft, mod ledelsens vilje, samt tidligere været involveret med Motorola og er netop nu i slagsmål med Michael Dell, som han forsøger at forhindre at købe Dell. Foruden det så ejer Carl Icahn også 10 procent af Netflix.

I forbindelse med Icahns udmelding er Apple også kommet med en udtalelse; – ”vi værdsætter alle vore aktionærers interesse og investeringer. Tim (Tim Cook red.) havde en meget positiv snak med hr. Icahn i dag,” lyder det fra Apple.

Historien melder ikke noget om, hvornår Icahn har købt aktierne.

Mere nyt om temaet

Siden denne artikel udkom er der kommet nyt i sagen. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 16/7/2013 kom der nyt i sagen med en ny vinkling på emnet Apples smart-ur er første nye produkt uden Steve Jobs – Klik her. Seneste nyt om temaet finder her.